15/7/2015
Resum de la segona jornada de la WPC de Microsoft en la qual Softeng participa
Segona jornada de Microsoft

A la segona jornada de la conferència anual de partners de Microsoft ( WPC ) els assistents han pogut gaudir d'una multitud de sessions i xerrades sobre productes i temes que representen l'actualitat de la companyia de Redmond.

 

La conferència que s'està celebrant aquests dies a Orlando, ha dedicat la jornada a una àmplia gamma de sessions i xerrades impartides pels experts de Microsoft a les que s'ha donat cabuda a totes les tecnologies impulsades per la companyia: Els serveis Cloud, la mobilitat, Windows 10 i els nous paradigmes com Internet de les coses (IOT) o la realitat virtual ... Així mateix, els partners han tingut l'oportunitat de fer networking i intercanviar idees i coneixements amb partners provinents de més de 150 països, així com establir i enfortir la relació amb els especialistes de Microsoft i responsables de cada àrea d'interès.

 

Segunda jornada de Microsoft Els partners espanyols han tingut l'oportunitat d'establir un primer contacte amb la nova presidenta de Microsoft a Espanya, Pilar López, que ocupa el lloc de Maria Garaña des de fa uns mesos. La presidenta ha participat al costat d'un reduït grup de partners entre els quals es trobava Carlos Colell, CEO de Softeng, en una taula rodona en la qual han debatut els temes estratègics per a aquest nou any fiscal i com Microsoft pot ajudar-nos a aconseguir encara millors resultats .

Durant la reunió, el nostre CEO ha tingut l'oportunitat de conèixer a la nova presidenta personalment i explicar-li de primera mà l'aposta que està fent Softeng pel núvol, com vam fer la transformació de la companyia i els motius pels quals ens vam decidir a donar el pas al Cloud.

 

A la taula rodona ha participat també el director de la Divisió Empreses i Partners de Microsoft, Juanjo Amor.

Segunda jornada de Microsoft


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal