17/3/2015
Reserva't el 29 de Maig per al gran esdeveniment sobre solucions en el núvol de Microsoft
Resérvate el próximo 29 de mayo para un nuevo evento sobre Office 365 y Azure

Després de l'èxit de l'última edició del nostre esdeveniment sobre productivitat, seguretat i reducció de costos amb les solucions en el núvol de Microsoft (Office 365 i Azure), tenim el plaer de anunciar-que ja estem treballant en una nova edició!

Aquest primer semestre de l'any ve ple de sorprenents novetats tant a l'Office 365 com a Azure i en Softeng te les volem explicar totes! Noves solucions i capacitats que els nostres especialistes de Microsoft i Softeng et presentaran en exclusiva i amb les que la teva empresa podrà modernitzar-se i ser més competitiva.

A través de nombroses donem descobriràs en acció l'experiència d'usuari en treballar amb els teus aplicacions de negoci en el núvol i com les noves capacitats de SharePoint, Exchange i Lync t'ajuden a ser més eficaç.

A més, comprovaràs a través d'exemples reals dels nostres clients, com aquests gaudeixen ja de la gran experiència de productivitat i flexibilitat que les solucions en el núvol els ofereixen.

Durant el mes d'abril publicarem l'agenda de l'esdeveniment però com les anteriors edicions han estat un èxit de participació esgotant les places amb molta antelació, t'animem a que reservis ia la teva a través del següent formulari.

No et perdis aquesta gran oportunitat !!!!


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal