6/3/2017
Récord de asistencia en la nueva edición de nuestro evento sobre soluciones en la nube con Office 365 y Azure

Finaliza una nueva edición de nuestro evento Cloud con récord de asistencia

 

Softeng clausura una nova edició del seu esdeveniment sobre com impulsar la competitivitat de les empreses gràcies al núvol amb un rècord d'assistència en les edicions de Barcelona i Madrid. Més de 200 decisors de negoci procedents d'empreses de tot el territori nacional van poder gaudir d'una jornada en què a través de casos pràctics i donem de producte, es va parlar sobre l'evolució de les solucions en el núvol amb Office 365 i Azure i com les empreses estan adoptant el núvol de Microsoft com a impuls per a la seva transformació digital.

L'esdeveniment celebrat els passats 17 i 23 de febrer al Col·legi d'Economistes de Catalunya a Barcelona ia l'Auditori de les oficines de Microsoft a Madrid respectivament, ha permès facilitar als assistents un espai d'innovació i intercanvi d'experiències. A més, tots van tenir l'oportunitat de veure, de la mà d'especialistes de Microsoft i Softeng, com les seves empreses poden incrementar la productivitat i el nivell d'innovació, descobrint totes les novetats de l'Office 365 i Azure en primícia.

Finaliza una nueva edición de nuestro evento Cloud con récord de asistencia

esdeveniment Barcelona esdeveniment Madrid

  Una jornada productiva i didàctica
Les jornades van començar amb la benvinguda de Carles Rodó, cap d'equip de clients corporatius de Microsoft i Cristina Lanzagorta, Partner Sales Director de Microsoft qui van parlar sobre la notable trajectòria de Softeng a l'Office 365 i Azure, destacant el premi que Microsoft va atorgar a Softeng com el millor partner Cloud de l'any.

Seguidament Carlos Colell i Imma Rasero, CEO i directora de Softeng, ens van parlar del paper del núvol en la transformació digital de les empreses i com aquesta representa l'oportunitat de millorar la manera en com ens relacionem amb els clients, com impulsem a les persones dins de les nostres organitzacions i com optimitzem i canviem els models de negoci al voltant dels nostres productes.

Finaliza una nueva edición de nuestro evento Cloud con récord de asistencia

Durant la ponència, Carlos i Imma van parlar també sobre CSP, el programa de proveïdors de solucions en el núvol de Microsoft, amb el qual Softeng ajuda a les empreses a agilitar i simplificar la transició d'aquestes al Cloud.

Finaliza una nueva edición de nuestro evento Cloud con récord de asistencia En la següent ponència de Jordi Fernández, Cloud Solutions Manager de Softeng, els assistents van descobrir mitjançant una demo totalment pràctica i dinàmica com modernitzar la infraestructura IT on-premissa amb Microsoft Azure.

A més de mostrar la flexibilitat i rapidesa d'Azure per adaptar-se als canvis que requereixen les empreses, Jordi mostrar també la fiabilitat i robustesa d'Azure i les seves solucions per enfrontar-se a desastres o per treballar amb aplicacions crítiques en el núvol amb alta disponibilitat i seguretat.

 

 

Les següents ponències van anar a càrrec de l'equip d'especialistes en productivitat i negoci en el núvol, que van brindar als assistents dos entretingudes donem mostrant com incrementar la productivitat de l'empresa amb Office 365 i com impulsar el treball en equip amb Office Groups, Microsoft Teams i Yammer.

Finaliza una nueva edición de nuestro evento Cloud con récord de asistencia

 

Durant la xerrada, Ramon, Íker i Marc, van mostrar les principals novetats del SharePoint Online a través d'una demo en la qual vam veure el nou aspecte de l'eina de col·laboració en el núvol que ara és molt més potent, senzilla i accessible.

Finaliza una nueva edición de nuestro evento Cloud con récord de asistencia En la següent demo, els nostres Portal Builder Specialists, ens van mostrar com és possible generar més negoci gestionant un Site amb Portal Builder de manera productiva, autònoma i el valor d'estar els primers en els principals motors de cerca.

Durant la demo ens van mostrar els fantàstics resultats que ofereix Portal Builder millorant la posició en cercadors i la conversió a clients. En definitiva, els assistents van poder comprovar com Portal Builder i Azure t'ajuden a tenir un web més rendible.

 

 

 

Finaliza una nueva edición de nuestro evento Cloud con récord de asistencia A la penúltima ponència li va tocar el torn a la seguretat, un tema recurrent durant tota la jornada i de vital importància per a les empreses i per a Microsoft. Tal com va apuntar Imma Rasero en la seva ponència, Microsoft inverteix més d'1 Bilió de dòlars cada any en tecnologies de protecció i monitorització.

En aquesta interessant demo nostres experts en seguretat van mostrar als assistents com gràcies a les solucions de seguretat en el núvol, la informació corporativa de les empreses (Dades i aplicacions) pot estar més segura en el núvol que en qualsevol altre lloc.

 

 

L'última ponència va ser a càrrec d'Agustín Corredera, especialista en solucions Online i Transformació Digital de Microsoft a Barcelona i de Maureen Manubens, Channel Marketing Manager de Microsoft a Madrid. En les seves ponències van presentar en primícia les últimes novetats i funcionalitats de l'Office 365 i Azure que Microsoft anirà introduint durant aquest 2017.

Durant la seva xerrada, ens van explicar també les grans àrees d'inversió d'aquest nou any de Microsoft: Analytics, seguretat i nous serveis de veu en Skype empresarial

Com fermall final de la jornada, els assistents van tenir l'oportunitat de gaudir d'un bufet lunch en el qual van poder fer networking amb la resta de convidats, així com intercanviar dubtes i experiència amb especialistes tant de Microsoft com de Softeng.

Finaliza una nueva edición de nuestro evento Cloud con récord de asistencia

  L'equip de Softeng que va participar en l'esdeveniment de Barcelona i Madrid:

Finaliza una nueva edición de nuestro evento Cloud con récord de asistencia

 

Com a nota final podem dir que si hi ha un habilitador clau perquè les organitzacions adoptin ràpida i eficaçment la transformació digital aquest és el cloud de Microsoft.

I Gràcies a tots els assistents! tant per la seva participació com pels grans resultats que hem obtingut en les enquestes ja que ens impulsen a seguir treballant i esforçant-nos a oferir el millor servei.

Per a totes aquelles persones que es van quedar sense poder assistir per falta de places i per a tots els que voleu conèixer les últimes novetats de les solucions Cloud de Microsoft, us anunciem que ja estem treballant en la nova edició de l'any que :)

 


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal