4/2/2015
Softeng et aconsegueix milers d'euros en subvenció per migrar a Microsoft Office 365
Ahorra con Office 365


Si pensaves pujar-te al núvol amb Office 365, ara és el moment.

Cada vegada són més les empreses que s'animen a triar els serveis en el núvol d'Office 365 per beneficiar-se d'una solució que augmenti la productivitat i els ajudi a reduir costos.

En Softeng volem ajudar-te oferint-te un programa d'implantació de l'Office 365 que inclou un important estalvi i una sèrie de característiques que t'ajudaran en l'adopció de la solució en el núvol.


Amb aquest programa, la teva empresa pot:

  • Provar en hores el servei de l'Office 365, sense alterar el teu sistema actual.
  • Identificar els plans de subscripció més adequats.
  • Implementar Office 365 en la teva organització en només uns pocs dies i sense interrupcions.
  • Ampliar les capacitats de l'Office 365 segons les necessitats específiques del teu negoci i obtenir el màxim valor de la plataforma gràcies als nostres serveis gestionats.
  • Estalviar, obtenint un important descompte que redueix al mínim els serveis d'implantació.

Softeng t'ofereix aquesta subvenció en exclusiva!

Softeng ha creat un programa que empaqueta diversos fons de Microsoft als quals té accés al costat de fons propis disponibles, oferint així des de 12 € fins a25 € per lloc d'ajuda per a la migració, segons el nombre i tipus de subscripció que s'adquireixin. & nbsp; & nbsp;

L'oferta està disponible des del 9 de febrer fins al pròxim 31 de març de 2015 i és aplicable a nous clients que adquireixin i despleguin Office 365 a través de Softeng, a partir de 150 llocs i pels plans E1, E3, l'Exchange Online, Office Proplus, SharePoint Online, Lync Online, Project Pro i Visio Pro.

Ara és el millor moment per pujar-te al núvol amb Softeng

Softeng és una de les empreses espanyoles que més solucions de l'Office 365 ha desplegat i un dels primers Partners de Microsoft en el món a aconseguir la competència Gold Cloud de Microsoft.

Per tant ia part de posar al teu abast una magnífica subvenció, la nostra experiència en implantacions amb èxit en clients de mitjana i gran empresa ens permet ajudar-te a moure el teu negoci al núvol de manera ràpida, eficient i sense sobresalts.


Vols saber com pots beneficiar-te d'aquest programa?

Sí, vull saber més


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal