8/2/2012
Noves capacitats per a plans de K1 i K2 de Microsoft Office 365
Noves capacitats per a plans de K1 i K2 de Microsoft Office 365
En resposta al seu compromís de seguir treballant en importants millores a la seva suite de productivitat d'oficina 365, Microsoft ha incorporat noves característiques per plans per als treballadors remots, també anomenats "Treballadors quiosc" que fa molt més avantatjós.

Moltes organitzacions grans tenen usuaris, anomenats "treballadors remots", que no tenen equips dedicats. Per exemple, els empleats per torns, punts de venda que l'ús compartit PCs, etc.  Plans de K1 i K2han estat dissenyats per a aquest tipus de treballadors.

Els plans inclouen:
  • Comptes de correu d'intercanvi en línia, fins ara, amb una capacitat de 500 MB.
  • Accés a Sharepoint en línia.
  • Office Web Apps per mostrar (K1 i K2) i per editar documents d'Office professionals (K2) més directament en el navegador.

Les noves característiques i millores són:

  • La mida de les bústies de correu s'ha augmentat fins a 1 GB sense cost addicional.
  • Disponibilitat d'ActiveSync de canvi per a mecanismes mòbils sense cost addicional.
  • Possibilitat de contractar el cost afegit per l'usuari, la capacitat de missatges de correu electrònic OAE (canvi en línia arxivament) de mida il·limitada d'arxivament.

Aquestes noves característiques es poden activar gradualment en els propers mesos, que ofereix més valor i flexibilitat per a satisfer les necessitats de la productivitat de les organitzacions en línia.


Més informació sobre l'Office 365

tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal