14/5/2021
Softeng obté la nova especialització avançada: "Govern i protecció de la informació"

Nueva especialización avanzada Information protection and governance

En Softeng seguim sumant reconeixements. En aquesta ocasió, hem aconseguit una nova especialització avançada que avala la nostra àmplia experiència en la implantació de solucions de protecció de la informació de Microsoft.

Aquest nou reconeixement s'ha aconseguit gràcies a la demostrada capacitació tecnològica dels nostres enginyers a través de les certificacions oficials, la competència Gold de Seguretat i a l'elevat nombre de clients de mitjana i gran empresa a què Softeng ha implantat amb èxit solucions per satisfer les seves necessitats de seguretat i compliment.

La protecció de les dades, un dels majors reptes de les empreses

Nueva especialización avanzada Information protection and governance

El ràpid ritme de la transformació digital remodela l'entorn digital de les empreses contínuament. Amb el creixement exponencial de les dades i la mobilitat d'aquests, les empreses necessiten l'ajuda d'un especialista per implementar solucions efectives que protegeixin la seva informació sensible i assessorament per millorar l'administració i mitigar els riscos associats a les dades no estructurats i tot això, mentre es garanteix el compliment de les regulacions, com el GDPR.

Per cobrir aquesta necessitat, Microsoft inclou eines de protecció, control i auditoria, donant visibilitat de com es consumeix la informació i des d'on, millorant en gran mesura els processos de govern de la informació corporativa. Aquestes eines t'ajuden a:

  • Conèixer les dades: Controla la ubicació i l'estat de les dades i identifica informació important en tot el teu entorn local i del núvol
  • Protegir les teves dades: Protegeix la informació confidencial de la teva empresa al llarg de tot el seu cicle de vida aplicant etiquetes de confidencialitat vinculades a accions de protecció com el xifrat, les restriccions d'accés, les marques visuals i moltes més.
  • Evitar la pèrdua de dades: A través de l'aplicació de directives de prevenció de pèrdua de dades en tot el núvol, els entorns locals i els dispositius per controlar, evitar i corregir activitats de risc amb dades confidencials.
  • Governar les dades: Administra el cicle de vida de la informació i els registres de forma intel·ligent amb una administració local, directives automatitzades, eliminació justificada i connectors de dades predissenyats.

La nostra aposta per la millora contínua

L'especialització avançada en "Govern i protecció de la informació" és la nostra acreditació més recent de Microsoft i se suma a les ja aconseguides de:

  • "Gestió d'identitats i accessos"
  • "Implementació de la feina en equip"
  • "Protecció contra amenaces"
  • "Adopció i gestió de l'canvi"
  • "Reunions i sales de reunió per a Microsoft teams"

Aquestes especialitzacions avançades al costat de la extensa llista de competències tecnològiques acreditades , ens posicionen com a partner de Microsoft amb més certificacions i especialitzacions avançades a Espanya i un dels top a nivell mundial.

Des Softeng, ens esforcem per oferir als nostres clients la millor tecnologia, la nostra experiència i les solucions més innovadores per ajudar-los a protegir la seva empresa de les amenaces més avançades. Estem molt orgullosos de continuar sent un referent en acompanyar els nostres clients en la seva transformació digital segura i els agraïm la confiança que dipositen dia a dia en nosaltres.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal