6/7/2022
Proper esdeveniment digital: Com construir una plataforma analítica moderna per aprofitar tot el potencial de les dades

Nuevo evento DATA & IA

En els darrers anys estem vivint una autèntica revolució al voltant dels processos analítics avançats basats en intel·ligència artificial i machine learning , els quals permeten a les empreses convertir les seves dades en un actiu estratègic si saben aprofitar el seu màxim potencial.

En aquest context, d‟una banda, el núvol i la digitalització de processos han facilitat i multiplicat exponencialment la generació d‟informació relativa al negoci. I, per altra banda, la creació de noves plataformes, eines i metodologies danàlisi han diversificat els orígens i fonts de dades; fent encara més complexa la seva gestió i explotació per convertir les dades en informació de valor i insights accionables de negoci.

Des de Softeng, en el proper esdeveniment digital aprofundirem sobre els reptes que es troben les empreses en la creació dels seus sistemes d'anàlisi i totes les possibilitats que ofereixen la intel·ligència artificial i machine learning en una solució de data, amb l'objectiu d'ajudar-vos a tenir una visió més àmplia de les eines disponibles de Microsoft Azure actualment per aconseguir que un projecte de Data sigui un èxit.

A l'esdeveniment veurem de manera real i pràctica:

  • Criteris per tenir en compte a l'hora de decidir l'estratègia d'ingesta de dades, amb una demo d'emmagatzematge eficient i ingesta de dades en temps real a l'Azure Data Lake Storage.
  • El paper de la intel·ligència artificial i machine learning en una solució de Data & Analytics.
  • La visualització i alertes de dades en temps real amb Power BI.

En unes setmanes anunciarem les dates i obrirem les inscripcions No t'ho perdis!


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal