19/11/2013
Pecomark: Un nou client satisfet amb la implantació d'Office 365 realitzada per Softeng
Nou client aposta pel núvol amb Office 365 i Softeng com implantador

L'empresa Pecomark, líder al sector de la refrigeració comercial i industrial i amb una àmplia xarxa de delegacions, va apostar per Softeng com a partner especialitzat en la suite de productivitat Office 365, per a la implantació de la suite Enterprise de la plataforma.

Millorar i actualitzar tota la infraestructura informàtica per incrementar la productivitat dels seus usuaris era un dels objectius clau de Pecomark i s'ha aconseguit gràcies a les capacitats de l'Office 365. Les solucions de missatgeria, comunicacions unificades i col · laboració han proporcionat a Pecomark en control i la flexibilitat que necessitaven, juntament amb un important estalvi en les despeses de TI en eliminar les tasques de manteniment de servidors.

Xavier Carbó, director d'informàtica de Pecomark, va opinar així sobre el projecte: "Pecomark necessitava modernitzar tota la seva infraestructura informàtica per millorar la productivitat dels seus usuaris i calia oferir-los una bona solució de missatgeria, comunicacions unificades i col · laboració. Per a això, Softeng ens proposar apostar pel núvol i Office 365, evitant adquirir servidors i llicències, reduint notablement els costos d'implantació i manteniment posterior. El projecte va ser un èxit i Softeng ens va demostrar amb la seva implicació i el coneixement sobre la plataforma Microsoft que és el partner que necessitàvem , pel que ens agradaria continuar recolzant-nos en ells a mesura que l'empresa tingui noves necessitats. "


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal