20/10/2016
Montana Colors aposta per Office 365 de la mà de Softeng per modernitzar i millorar la seva productivitat
Montana Colors apuesta por la transformación digital de la mano de Softeng

Montana Colors és una empresa fabricant i distribuïdora de Sprays de pintura destinats principalment al sector del grafit, focalitzada en satisfer a artistes de més de 60 països.

La companyia requeria començar per millorar el seu sistema de missatgeria ja que les pèrdues de servei que venien patint amb el seu anterior plataforma eren cada vegada més freqüents i penalitzaven la productivitat dels seus empleats. Montana Colors buscava una solució que els oferís fiabilitat i seguretat; per això van apostar per la plataforma en el núvol de Microsoft Office 365 i Softeng.

 


la solució
Softeng va oferir a la companyia la migració del seu sistema de comunicació a l'Exchange Online i la integració del Directori Actiu de la companyia amb Office 365. Ara els empleats de Montana Colors poden comunicar-se amb més comoditat i incrementar la seva eficiència i productivitat alhora que la companyia es beneficia d'un important estalvi de costos gràcies a la solució en el núvol.

Montana Colors apuesta por la transformación digital de la mano de Softeng La posada en escena, genial! Com planificadors sou del millor que he tractat. El projecte d'implantació de l'Office 365 ha transcorregut durant diversos mesos i en tot moment hem tingut el suport, les respostes i les solucions esperades. L'equip de Montana Colors apuesta por la transformación digital de la mano de Softeng enginyers és expert en el tema i molt qualificat. La nostra visió global de projecte, molta experiència, tracte molt agradable i sobretot, molt professional!

Jesús López, Director IT a Montana Colors

Softeng és una empresa líder en solucions i desplegament a l'Office 365 i Azure, la nostra àmplia experiència en implantacions similars a les que necessitava Montana Colors ens ha permès ofereix un servei de total garantia a la companyia.

tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal