14/7/2015
Microsoft presenta les seves últimes novetats tecnològiques en la conferència mundial de partners

Novedades WPC Ahir va tenir lloc la primera jornada de la conferència anual de partners de Microsoft ( WPC ) en la qual Carlos Colell, CEO de Softeng, està present.

La WPC és una cita anual en què els principals líders i alts directius de la companyia donen a conèixer les novetats més importants, plans estratègics i visió de futur per al nou any 2016.

Novedades WPC Satya Nadella, CEO de Microsoft, va parlar sobre el compromís de la companyia pel serveis en el núvol i les més recents innovacions en les que Microsoft està treballant i que demostren l'ambició de l'empresa per reinventar la productivitat i processos de negoci, construir una núvol intel·ligent i crear una informàtica més personal.

En aquesta primera jornada la companyia va presentar les últimes novetats que es publicaran durant aquest any, destacant la nova versió de la seva suite de productivitat Office 365 i l'imminent llançament de Windows 10.

Les novetats més destacades són:

  • Nova versió de l'Office 365: La companyia ha anunciat que a l'octubre llançaran una nova versió empresarial de la seva suite de productivitat en el núvol, Office 365 E5, que inclou nous serveis de comunicació en temps real, anàlisi amb Power BI i capacitats avançades de seguretat .
  • Projecte GigJam: Segons paraules del propi Satya Nadella, aquesta nova eina pretén reinventar la productivitat i els processos de negoci de les empreses. GigJam està pensat especialment per a processos d'anàlisi de dades necessàries en el dia a dia, transformant tasques diàries en aplicacions per a dispositius mòbils amb els quals les empreses podran controlar i compartir tot tipus d'informació entre els seus usuaris.
  • Suite de Cortana Analytics: Aquest servei reuneix una sèrie de serveis pensats per ajudar les empreses a transformar les dades que recopilen en accions intel·ligents. Cortana Analytics inclou tecnologia d'Aprenentatge Automàtic, emmagatzematge de big data i processament amb intel·ligència perceptual com la visió, la cara, i l'anàlisi del llenguatge. La nova suite s'integra amb Cortana i estarà disponible per als usuaris a través d'una subscripció mensual durant la propera tardor.
  • Novedades WPC Hololens: Aquest dispositiu informàtic hologràfic impulsat per Windows 10 i presentat per Microsoft fa ja uns mesos, ha estat un dels punts més cridaners de l'inici de la conferència. En una de les demostracions la companyia va mostrar el funcionament d'un programa de disseny, capaç de mostrar per mitjà d'hologrames, maquetes dels productes de producció i amb la capacitat de modificar aquests dibuixos virtuals de manera col·laborativa.Us mantindrem informats sobre totes les novetats que anem descobrint durant aquests 5 dies Segueix-nos i no t'ho perdis!tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal