6/7/2015
Microsoft atorga a Softeng la triple corona cloud com a Partner especialista en Office 365 i Azure

Softeng consigue la triple corona Cloud

Microsoft torna a reconèixer el nostre talent al atorgar-nos el nivell Gold de la competència Small and Midmarket Cloud Solutions i ens converteix en el primer partner espanyol de Microsoft i un dels pocs a tot el món en obtenir el màxim nivell en les competències Cloud de la companyia .

Hem aconseguit aquesta nova competència gràcies a les vendes i l'elevat nombre de nous clients de mitjana i gran empresa a què Softeng ha implantat amb èxit Office 365 en aquest últim any, als testimonis dels mateixos clients avalant la qualitat del servei prestat ia les certificacions oficials aconseguides pels nostres enginyers especialistes en solucions en el núvol de Microsoft.

L'assoliment d'aquest nou reconeixement juntament amb els aconseguits fa uns mesos, ens posiciona al més alt nivell de capacitació d'entre tots els partners de Microsoft a les tres competències cloud més importants de Microsoft: Cloud Platform (Azure), Cloud Productivity (Especialització en Office 365 per a gran empresa) i Small and Midmarket Cloud Solutions (Especialització en Office 365 per a petita i mitjana empresa).

Estem molt orgullosos d'haver-nos convertit en un soci de referència de Microsoft en solucions en el núvol i d'estar situats a les primeres posicions del rànquing de la xarxa de socis de la companyia. Per tot això, volem agrair als nostres clients la confiança que han dipositat en nosaltres i als nostres enginyers per l'esforç que realitzen dia a dia per reforçar el segell de qualitat i l'excel·lència de les nostres solucions.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal