25/9/2009
La multinacional CNA Group confia el disseny i desenvolupament del seu nou projecte web a SOFTENG i aposta per la solució Softeng Portal Builder ™ com a part essencial de la seva estratègia en línia.

Després d'avaluar diverses solucions de gestió de continguts ofertes per altres empreses de disseny i desenvolupament web, la multinacional ha apostat decididament per Softeng Portal Builder ™ per desenvolupar els Sites de les seves marques. Segons el director de Màrqueting de CNA Group, els factors que els van portar a prendre aquesta decisió van ser les innovadores prestacions que els permetran millorar el servei als seus clients i reduir costos operatius, obtenint així un alt retorn de la inversió gràcies al model de programari com servei sota el qual es comercialitza el producte.

CNA Group va valorar molt positivament la senzillesa del sistema d'edició que els permetrà que totes les persones del departament de màrqueting i comunicació puguin col.laborar a gestionar la web de manera autònoma i flexible, sense necessitat de disposar coneixements tècnics.

Finalment, CNA Group va quedar impressionat amb Softeng Portal Builder ™ descobrint les prestacions que incorpora per aconseguir posicionar les webs en els principals motors de recerca, les eines d'analítiques de visites integrades i el sistema d'anàlisi visual del comportament dels visitants, ja que els permetrà prendre decisions més eficaces per millorar la qualitat dels continguts del web, oferint un millor servei als seus clients.

CNA Group és el fabricant de les prestigioses marques d'electrodomèstics CATA, NODOR i APELSON. Des de fa molts anys, aquestes marques són referents en el mercat de ventilació, campanes d'extracció de cuina així com forns i plaques de cocció.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal