7/1/2016
La cadena d'Electrodomèstics Miró aposta per Office 365 de la mà de Softeng
La cadena de Electrodomésticos Miró apuesta por Office 365 de la mano de Softeng

La cadena d'Electrodomèstics Miró líder del mercat en la venda d'electrodomèstics per a la llar i electrònica de consum, va apostar per migrar els seus més de 200 usuaris al sistema de missatgeria en el núvol Exchange Online amb l'ajuda de Softeng.

La cadena requeria modernitzar el seu sistema de missatgeria al núvol tant a les oficines centrals com a les botigues. Així mateix, es va implementar un nou Directori Actiu per portar una gestió unificada de tots els seus usuaris.

Felix Roda, director d'IT de la cadena, ha opinat així sobre el projecte: "Amb la col·laboració de Softeng hem dut a terme el projecte de modernització del nostre servidor d'Exchange movent al núvol tant oficines centrals com les nostres botigues amb total satisfacció així com implementant una gestió unificada a través d'un nou Directori Actiu. La professionalitat i coneixements dels enginyers de Softeng així com el seu tracte cordial han propiciat que l'adopció a Exchange línia hagi resultat molt ràpida i sense problemes, complint els terminis establerts. Esperem continuar col·laborant amb Softeng! "


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal