19/10/2017
Invent Farma aposta per Office 365 de la mà de Softeng per modernitzar i millorar la seva productivitat

Invent PharmaEl Grup Invent Farma a Espanya és un important grup farmacèutic, format per una plantilla de més de 400 empleats que desenvolupa, produeix i comercialitza principis actius i especialitats farmacèutiques genèriques amb un alt valor afegit a través de les seves filials: Laboratoris Lesvi, Inke i Qualigen .

La companyia volia començar el seu camí cap a la transformació digital millorant els seus sistemes de missatgeria i col·laboració. Per a això, ha apostat per les solucions de Softeng i Microsoft Office 365per modernitzar la seva solució de correu amb l'Exchange Online i potenciar la col·laboració dels seus empleats amb SharePoint Online i onedrive.

 

beneficis
Office 365 ha millorat la productivitat i la competitivitat del Grup Invent Farma gràcies al fet que els seus empleats poden comunicar-se i col·laborar amb més rapidesa i flexibilitat. Així mateix, la companyia es beneficia d'un important estalvi de costos gràcies a la solució en el núvol.

Montana Colors apuesta por la transformación digital de la mano de Softeng Està resultant una experiència molt positiva treballar amb Softeng, tant per la professionalitat del seu equip com pel seu tracte amable i personalitzat. Ens agradaria destacar l'excel·lent coneixement i l'experiència dels seus enginyers a la suite de productivitat d'Office 365 i la satisfacció en el projecte d'implementació en el nostre grup. Esperem seguir treballant amb ells en futurs projectes. Montana Colors apuesta por la transformación digital de la mano de Softeng

Marta Jiménez, directora IT del GRUP INVENT FARMA


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal