16/9/2019
Majestic Hotel Group aposta per Softeng per accelerar la seva transformació digital

Grupo Majestic

El grup hoteler, Majestic Hotel Group, especialitzat en hotels de luxe i apartaments està format per 8 hotels i 3 edificis d'apartaments que es troben a les principals avingudes, places i millors ubicacions de Barcelona, Sitges, Mallorca i Eivissa.

El grup ha confiat Softeng per continuar el seu camí cap a la transformació digital amb un projecte d'unificació de la gestió i els entorns col·laboratius de l'Office 365 en els hotels del grup.

beneficis
Softeng va oferir a Majestic Hotel Group una solució amb garanties d'èxit per guanyar en productivitat, autonomia, seguretat i flexibilitat. Així mateix, amb les eines de col·laboració de l'Office 365, els empleats comparteixen i col·laboren més fàcilment, el que permet prendre millors decisions d'una manera més ràpid i potenciar el coneixement i l'experiència, un dels actius més preuats de l'empresa.

L'opinió del client

Grefusa optimiza sus procesos a través de las soluciones de productividad de Office 365 Buscàvem un partner que ens ajudés a unificar els sistemes locals amb l'entorn en el núvol de Microsoft, ia més necessitàvem que aquest mateix partner ens ajudés a aprofundir en els coneixements sobre Office 365, entorn que fins a aquest moment teníem clarament infrautilitzat.

Trobem a Softeng que ens va assessorar en aquest camí, aportant la seva suport i experiència. Gràcies a això hem aconseguit accelerar una mica més la nostra transformació digital. Grefusa optimiza sus procesos a través de las soluciones de productividad de Office 365

Sergi Hernando - IT Manager de MAJESTIC HOTEL GROUP


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal