2/12/2014
Gran èxit de l'esdeveniment sobre Office 365 i Azure de Microsoft i Softeng
Éxito rotundo del evento de Microsoft y Softeng sobre Azure y Office 365

El passat 28 de novembre va tenir lloc una nova edició del nostre esdeveniment sobre solucions Cloud: Office 365, Azure i Portal Builder.

En una jornada amb un ple absolut i grans resultats en les enquestes, reafirmem el nostre lideratge com a partners de Microsoft especialistes en solucions en el núvol.
Els nostres especialistes en Office 365, Azure i Portal Builder van mostrar als assistents com les solucions de Softeng en el núvol de Microsoft ajuden a millorar la productivitat, augmentar la seguretat de les dades de les empreses i reduir els costos del seu departament TI.


Éxito rotundo del evento de Microsoft y Softeng sobre Azure y Office 365 En l'esdeveniment celebrat a la nova seu del Col·legi d'Economistes de Catalunya, els assistents van poder gaudir de donem pràctiques i exemples reals d'èxit en els nostres clients.
 

Éxito rotundo del evento de Microsoft y Softeng sobre Azure y Office 365 La jornada va començar amb la benvinguda de Carles Rodó, responsable de clients corporatius de Microsoft, que va comentar la gran trajectòria històrica de Softeng com a partner de Microsoft.

Carlos Redondo va explicar a l'audiència que Softeng és el partner de Microsoft espanyol de solucions amb més competències, ha destacat que és un dels millors especialistes en Office 365 i Azure i va explicar a més que Softeng va ser empresa pionera en el cloud de Microsoft.


 

Éxito rotundo del evento de Microsoft y Softeng sobre Azure y Office 365 Els directius de Softeng Carlos Colell i Inma Rasero, CEO i Directora respectivament, ens van parlar sobre les raons per les quals les empreses adopten el núvol i el valor que aporta avui el núvol a les empreses.

Van finalitzar la seva ponència explicant casos reals d'èxit de clients com Vueling, Infojobs o Zepellin TV i els beneficis que aquests han obtingut al pujar al núvol amb nosaltres.

 

Éxito rotundo del evento de Microsoft y Softeng sobre Azure y Office 365

Els nostres especialistes de l'Office 365, Ramon Masuet i Iker Díaz ens van mostrar a través de diversos casos pràctics:

  • Com millorar la productivitat de l'empresa amb les eines d'Office 365 com ara SharePoint Online, l'Exchange Online, Lync Online i Yammer
  • Com descobrir informació a partir de les dades que ja tens a la teva empresa amb Power BI


 

Èxit rotund de l'esdeveniment de Microsoft i Softeng sobre Azure i Office 365Jordi Fernandez,Cloud Solutions Manager de Softeng, Va demostrar en una fantàstica demo laflexibilitat irapidesa deMicrosoft Azure per adaptar-se als canvis que requereixen les empreses i l'experiència d'usuari en treballar amb aplicacions de negoci en el núvol.
 

Éxito rotundo del evento de Microsoft y Softeng sobre Azure y Office 365

Ester de Nicolás, Office 365 Product Manager de Microsoft, ens va parlar sobre les novetats que vénen en Office 365.

Durant la seva ponència, Ester ens va explicar en detall les novetats que vénen en el nou Skype for business, ens va mostrar una demo del proper llançament de Microsoft, Office Sway i les novetats que vénen en Power BI i Office Graph, tot això en exclusiva per als assistents i sense permetre realitzar fotos.

 

Éxito rotundo del evento de Microsoft y Softeng sobre Azure y Office 365 Els nostres Portal Builder Specialists, ens van mostrar amb un cas pràctic la potència de la plataforma i com és possible generar negoci gestionant un site amb Portal Builder de manera productiva i autònoma.

Els assistents es van sorprendre amb els resultats que ofereix Portal Builder millorant el posicionament en cercadors i la conversió a clients finals.


 

Gran éxito del evento sobre Azure y Office 365 de Microsoft y Softeng David Rangel i Marc Jordana, especialistes de l'Office 365, ens van parlar de la seguretat que t'ofereix el núvol a través de diversos casos pràctics en els quals ens van mostrar:

  • Com evitar fuites d'informació a l'empresa.
  • Com controlar l'accés dels empleats a qualsevol aplicació en el núvol.
  • Com protegir un compte i dades al 100% mitjançant una segona autorització per mòbil.
& Nbsp;

 

Gran éxito del evento sobre Azure y Office 365 de Microsoft y Softeng Finalment Xavier Hernanz, Director general del MIC Productivity, ens va explicar com calcular l'impacte econòmic en les empreses en adoptar el núvol i com determinar el seu valor de negoci.

 

Gran éxito del evento sobre Azure y Office 365 de Microsoft y Softeng L'esdeveniment va finalitzar amb una animada taula rodona en la qual especialistes de Softeng i Microsoft van respondre a totes les qüestions que plantejaven els assistents.

Entre totes les qüestions, el debat es va centrar principalment en temes de seguretat de Microsoft Azure i Office 365 i en els tipus de subscripcions i beneficis de Portal Builder.

 

Éxito rotundo del evento de Microsoft y Softeng sobre Azure y Office 365 Com punt final per a una gran jornada, els assistents van poder participar en el sorteig de diversos dispositius d'última generació de Nokia.


Aquí teniu a l'equip de Softeng que va participar en l'esdeveniment:

Éxito rotundo del evento de Microsoft y Softeng sobre Azure y Office 365


Volem donar les gràcies a tots els assistents i dir-vos que estem orgullosos de la gran valoració que hem obtingut en les enquestes i l'èxit de participació!

Per a tots aquells que es van quedar sense places o per a tots els que vulgueu estar a l'última en Office 365 i Azure, us anunciem que ja estem treballant en una nova edició! així que Manteniu atents a les nostres notícies :)tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal