13/6/2016
Gran èxit de la nova edició de l'esdeveniment sobre Office 365 i Azure de Microsoft i Softeng

Éxito de la última edición Més de 150 persones van participar en una nova edició del nostre esdeveniment sobre com impulsar la competitivitat de les empreses gràcies al núvol celebrat aquest any a Barcelona i Madrid.  

Un esdeveniment que s'ha convertit en el referent nacional per informar les empreses sobre l'evolució de les solucions en el núvol de Microsoft amb Office 365 i Azure.

 

Els esdeveniments es van celebrar els passats 20 i 26 de maig al Col·legi d'Economistes de Catalunya ia les oficines de Microsoft a Madrid. Com en les anteriors edicions, hem obtingut un gran èxit de participació, resultats molt positius en les enquestes i molt bones impressions per part dels assistents que han valorat l'esdeveniment com divertit i dinàmic, així com productiu i didàctic.

Durant les jornades els assistents van tenir l'oportunitat de conèixer de la mà d'especialistes de Microsoft i Softeng totes les novetats de l'Office 365 i Azure en primícia i com amb les mateixes les seves empreses poden incrementar la productivitat i el nivell d'innovació, optimitzant costos.

Éxito de la última edición   Què ens van explicar els nostres especialistes?

Jordi Marín, director general de Microsoft a Catalunya i Rafael Sanz, director de la divisió d'empreses i partners de Microsoft, van donar pas a la jornada de Barcelona i Madrid respectivament, parlant sobre la notable trajectòria de molts anys d'experiència de Softeng a l'Office 365 i Azure, destacant que Softeng és un dels principals partners experts en el núvol.

Éxito de la última edición

 

Carlos Colell i Imma Rasero, CEO i directora respectivament, ens van parlar dels principals motius pels quals les empreses aposten pel núvol amb exemples reals de casos d'èxit de clients com Fiatc, Grup Noria, JJuan, Encofrats Alsina o Grup Endemol.

Durant la seva ponència ens van parlar sobre com Softeng va iniciar la transformació total del seu negoci cap a les solucions en el núvol i les claus per impulsar a les empreses cap a la transformació digital.

Éxito de la última edición  

Éxito de la última edición Els nostres especialistes en Office 365, Ramon Masuet i Iker Díaz, ens van mostrar a través de diversos casos pràctics, com generar més valor per a la nostra empresa i clients gràcies a les eines de l'Office 365.

Durant la seva ponència ens van descobrir com està evolucionant la manera de treballar en les empreses i com les noves eines que incorpora l'Office 365 ens permeten ser més productius col·laborant de manera natural i intel·ligent.   Éxito de la última edición Jordi Fernández, Cloud Solutions Manager de Softeng, ens va explicar com afrontar la modernització de la nostra infraestructura IT on-premissa amb Microsoft Azure, a través de casos pràctics.

Jordi va mostrar als assistents l'estalvi, la flexibilitat i la rapidesa d'Azure per adaptar-se als canvis que requereix l'empresa, com protegir l'empresa contra desastres i com treballar amb aplicacions crítiques de negoci en Azure amb alta disponibilitat i seguretat.   Éxito de la última edición Maureen Manubens, Office Product Manager de Microsoft, ens va presentar en primícia les últimes novetats de l'Office 365 que Microsoft ha anat introduint durant aquest primer semestre de l'any.

Durant la seva ponència, Maureen ens va explicar en detall les novetats de Skype amb les que la companyia pretén aprofitar tot el potencial de la plataforma per desenvolupar serveis addicionals i aplicacions de negoci com ara fluxos de treball, presència o integració amb CRM entre d'altres.   Éxito de la última edición Els nostres Portal Builder Specialists, Ibon Uría i Jordi Marxen, ens van mostrar com és possible generar negoci gestionant un site amb Portal Builder de manera productiva i autònoma i el valor d'estar els primers en els principals motors de cerca.

Durant la demo ens van sorprendre amb la rapidesa amb la qual Portal Builder adapta els continguts d'una web de forma automàtica en funció del dispositiu des del qual s'accedeix. Així mateix, ens van mostrar els fantàstics resultats que ofereix Portal Builder millorant el posicionament en cercadors i la conversió a clients finals.

  Éxito de la última edición Marc Jordana i David Rangel, Office 365 Specialists de Softeng, ens van fer una entretinguda demostració de la seguretat que ofereix el núvol a través de casos pràctics en els quals els assistents van poder veure:

  • Com detectar, protegir i respondre davant de situacions compromeses com fuites d'informació.
  • Controlar l'accés dels empleats a qualsevol aplicació que estigui en el núvol.
  • Com controlar els dispositius amb els quals els usuaris accedeixen a l'Office 365.

  Éxito de la última edición

En l'última ponència, el nostre equip d'especialistes a l'Office 365, Ramon Masuet, Rodrigo Pérez i Iker Díaz, ens van mostrar com el Big Data és l'avantatge competitiu que les empreses necessiten i com obtenir valor de les dades gràcies a Power BI i Azure Machine Learning.

  En finalitzar els esdeveniments els assistents van tenir l'oportunitat de gaudir d'un bufet lunch en el qual van poder fer networking amb la resta de convidats i conversar amb els especialistes en Office 365 i Azure de Microsoft i Softeng.

Éxito de la última edición  

L'equip de professionals de Softeng al complet en les dues edicions:

Éxito de la última edición

 

En l'esdeveniment vam anunciar als assistents que per cadascuna de les enquestes de satisfacció que ens lliuressin donaríem un donatiu a Unicef ​​i després de fer el recompte, ens enorgulleix anunciar que la quantitat donada ha estat de 1210 €

Gràcies a tots els assistents! Tant per la seva participació com pels grans resultats que hem obtingut en les enquestes que ens impulsen a seguir treballant i esforçant-nos a oferir el millor servei.

Per a totes aquelles persones que es van quedar sense poder assistir per falta de places i per a tots els que voleu conèixer les últimes novetats de les solucions Cloud de Microsoft, us anunciem que ja estem treballant en una nova edició de la que us parlarem properament :)

 

 


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal