4/6/2015
Gran satisfacció dels assistents a l'esdeveniment de Microsoft i Softeng sobre Office 365 i Azure


Éxito del evento sobre soluciones cloud de Microsoft y Softeng El passat 29 de Maig vam celebrar a Barcelona una nova edició de l'esdeveniment sobre solucions cloud de Microsoft anomenat "Millora la competitivitat de la teva empresa gràcies al núvol".

Amb un èxit rotund de participació, els nostres especialistes en Office 365, Azure i Portal Builder mostrar com les solucions de Softeng en el núvol de Microsoft ajuden a les empreses a millorar la productivitat, potenciar la innovació (gràcies a Big Data, Power BI i Machine Learning) i reduir costos.

En l'esdeveniment, celebrat a l'auditori del Col·legi d'Economistes de Catalunya els assistents van gaudir d'una jornada de donem pràctiques i exemples reals d'èxit en els nostres clients.

Aquí teniu a l'equip de Softeng que va participar en l'esdeveniment:

Éxito del evento sobre soluciones cloud de Microsoft y SoftengÉxito del evento sobre soluciones cloud de Microsoft y Softeng L'obertura va venir de la mà de Jordi Marín, director general de Microsoft a Catalunya, que va parlar sobre la notable trajectòria de molts anys d'experiència de Softeng a l'Office 365 i Azure. Així mateix, Jordi destacat que SOFTENG és un dels principals partners experts en el núvol i que representa un exemple fantàstic de transformació total del seu negoci cap a les solucions en el núvol.  

Gran satisfacción por el éxito del evento sobre Office 365 y Azure de Microsoft y Softeng Carlos Colell i Imma Rasero, CEO i Directora respectivament, ens van parlar dels motius pels quals les empreses estan apostant pel núvol amb exemples reals de casos d'èxit de clients com Ebre, Palex, Vueling o Zeppellin TV.
En la seva ponència també ens van explicar l'impacte econòmic que representa Office 365 i Azure a les empreses i com calcular el seu estalvi.  

Gran satisfacción por el éxito del evento sobre Office 365 y Azure de Microsoft y Softeng

Els nostres especialistes en Office 365, Ramon Masuet i Iker Díaz, ens van mostrar a través de diversos casos pràctics, com millorar la productivitat de l'empresa gràcies a les eines d'Office 365. Durant la seva ponència ens van mostrar a través de fantàstics casos pràctics sobre:

Com potenciar el coneixement dels empleats d'una empresa amb SharePoint Online i Office i com la nova eina de comunicació unificada, Skype empresarial, transforma el teu lloc de treball.  Gran satisfacción por el éxito del evento sobre Office 365 y Azure de Microsoft y Softeng Jordi Fernández, Cloud Solutions Manager de Softeng, va fer una fantàstica demo en la qual els assistents van poder comprovar la flexibilitat i rapidesa de Microsoft Azure per adaptar-se als canvis que requereixen les empreses, com protegir aquestes contra desastres i l'experiència d'usuari en treballar amb aplicacions de negoci en el núvol.  

Gran satisfacción por el éxito del evento sobre Office 365 y Azure de Microsoft y Softeng Maureen Manubens, Office Product Manager de Microsoft, ens va parlar sobre les novetats de l'Office 365.

Durant la seva ponència, Maureen ens va explicar en detall les noves capacitats d'emmagatzematge de OneDrive, SharePoint, el nou Office Sway i moltes més novetats que va presentar en exclusiva per als assistents a l'esdeveniment i que us anirem explicant :)  

Gran satisfacció per l'èxit de l'esdeveniment sobre Office 365 i Azure de Microsoft i SoftengEls nostresPortal Builder Specialists, Ibon Uria i & nbsp; Jordi Marxen, ens van mostrar com és possible generar negoci gestionant un site amb Portal Builder de manera productiva i autonóma. Així mateix, ens van sorprendre amb la rapidesa amb la qual & nbsp; Portal Builder adapta els continguts de & nbsp; un web de forma automàtica en funció del dispositiu des del qual s'accedeix, ajustant i redimensionant imatges i columnes en funció de la resolució de pantalla i sense perdre qualitat . Gran satisfacció per l'èxit de l'esdeveniment sobre Office 365 i Azure de Microsoft i SoftengMarc Jordana i David Rangel,Office 365 Specialists de Softeng, Ens van fer una entretinguda demostració de la seguretat que ofereix el núvol a través de casos pràctics en què els assistents van poder veure:

  • Com evitar fuites d'informació a l'empresa
  • Controlar l'accés dels empleats a qualsevol aplicació que estigui en el núvol
  • Com controlar els dispositius amb els quals els usuaris accedeixen a l'Office 365.
 Gran satisfacció per l'èxit de l'esdeveniment sobre Office 365 i Azure de Microsoft i SoftengA la & nbsp; última ponència, el nostre equip deespecialistes en Office 365, Ramon Masuet, Rodrigo Pérez i Iker Díaz, ens van mostrar com el Big Data és l'avantatge competitiu que & nbsp; les empreses necessiten i com treure partit a & nbsp; les dades gràcies a Power BI i Azure Machine Learning. & Nbsp;Text del peuEls assistents van tenir l'oportunitat de participar en un torn obert de preguntes & nbsp; a & nbsp; el qual el nostre equip va respondre a totes les qüestions que & nbsp; els plantejaven & nbsp; i que es van centrar principalment en qüestions de seguretat en el núvol, subscripcions de Portal Builder i Office 365 . Gran satisfacció per l'èxit de l'esdeveniment sobre Office 365 i Azure de Microsoft i SoftengCom a colofó ​​final a una gran jornada, es va realitzar un sorteig de diversos dispositius Nokia d'última generacióFELICITATS ALS GUANYADORS! 

Éxito del evento sobre soluciones cloud de Microsoft y Softeng

Éxito del evento sobre soluciones cloud de Microsoft y Softeng

 

 

Éxito del evento sobre soluciones cloud de Microsoft y Softeng

Éxito del evento sobre soluciones cloud de Microsoft y Softeng
 

Volem donar les gràcies a tots els assistents tant per la seva participació com pels grans resultats que hem obtingut en les enquestes.

Per a totes aquelles persones que es van quedar sense poder assistir per falta de places i per a tots els que voleu conèixer les últimes novetats de les solucions Cloud de Microsoft, us anunciem que ja estem treballant en una nova edició de la qual us parlarem properament :)


 tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal