5/6/2013
Èxit de l'esdeveniment de Microsoft i Softeng sobre Office 365, Azure i Portal Builder
Èxit de l'esdeveniment de Microsoft i Softeng sobre Office 365, Azure i Portal Builder

L'esdeveniment "Seguint el camí cap a la competitivitat" que tractava sobre productivitat, innovació i reducció de costos amb solucions en el núvol, ha conclòs amb un gran èxit d'assistència i participació de decisors de negoci i responsables de TI de mitjana i gran empresa d' diversos sectors.

Especialistes en les àrees d'Office 365 i Cloud Computing de Microsoft i SOFTENG, ens van parlar sobre els beneficis que aporta el núvol a les empreses pel que fa a productivitat i reducció de costos amb Azure, Office 365 i Portal Builder. Així mateix, els consultors de Softeng van fer una demostració pràctica de la plataforma Office 365 i de la plataforma per a projectes web en el núvol, Portal Builder.

En l'esdeveniment vam contar també amb la col · laboració del MIC Productivity, el centre d'innovació en productivitat de Microsoft, que va tractar el tema de l'impacte econòmic del salt al núvol.

EventoCloud_2.png Els assistents van poder comprovar com les dues plataformes cobreixen necessitats habituals en les empreses de forma molt més eficient, generant així un autèntic valor per al negoci a part de l'evident estalvi de costos.

Per la seva banda, Ester de Nicolás, Office 365 Product Manager de Microsoft, ens va explicar les novetats més rellevants del nou Office 365 i el Microsoft Innovation Center ens va parlar sobre com calcular l'estalvi que ofereix Office 365.


En finalitzar l'esdeveniment va tenir lloc una animada taula rodona en la qual els especialistes de Softeng i Microsoft van contestar a totes les qüestions que plantejaven els assistents, principalment relatius a seguretat, la nostra plataforma Portal Builder, i qüestions més complexes relacions amb la plataforma SharePoint en línia.

SorteoNokia.png L'esdeveniment va finalitzar amb el sorteig d'un Nokia Lumia 820 i 4 Voyager Pro Uc de Plantronics, gentilesa de Nokia Espanya i Plantronics, que van voler sumar-se a la festa.

L'equip de professionals de Softeng que va participar en l'esdeveniment:

EquipoSofteng.pngAccedeix des d'aquí a les presentacions de l'esdeveniment


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal