5/6/2014
Gran èxit de l'esdeveniment de Microsoft i Softeng sobre Office 365 i Azure
Éxito del evento Cloud de Microsoft y Softeng sobre Office 365 y Azure
Softeng consolida el seu lideratge com a partner de Microsoft especialista en Office 365 i Azure. Amb un èxit rotund de participació, els nostres especialistes a l'Office 365, Azure i Portal Builder mostrar com les solucions de Softeng en el núvol de Microsoft ajuden a les empreses a reduir costos de TI, incrementar la productivitat i la capacitat d'innovació.

Portal Builder Impulsa tu empresa a través de la web Degut a l'èxit de convocatòria de les anteriors edicions, aquest any l'esdeveniment es va celebrar a l'auditori de la nova seu del Col · legi d'Economistes de Catalunya, situat al centre de Barcelona.

Els assistents van poder gaudir de donem pràctiques i exemples reals d'èxit en els nostres clients.


Portal Builder Impulsa tu empresa a través de la web L'esdeveniment va començar amb la ponència de Carlos Grau, director de Microsoft a Catalunya, que ens va parlar sobre la importància de la competitivitat en les empreses, el paper de Microsoft i com la multinacional americana ajuda a les empreses ia la societat.

 

Portal Builder Impulsa tu empresa a través de la web Els directius de Softeng Carlos Colell i Inmaculada Rasero, CEO i Directora respectivament, ens van parlar sobre les raons per les quals les empreses adopten el núvol i el valor que aporta realment el Cloud a les empreses. Així mateix, ens van explicar casos reals d'èxit de clients com Vueling, Infojobs o Zepellin TV i les raons per les quals van decidir pujar al núvol amb nosaltres.
Portal Builder Impulsa tu empresa a través de la web Ester de Nicolás, Office 365 Product Manager de Microsoft, ens va parlar sobre les novetats més rellevants del nou Office 365.

Durant la seva ponència, Ester ens va explicar en detall les noves capacitats de OneDrive for Business, ens va mostrar en exclusiva una demo d'Oslo i Office Graph ia més, va anunciar, sense permetre realitzar fotos ..., importants novetats que arribaran en els pròxims mesos. ... :)

 

Portal Builder Impulsa tu empresa a través de la web Jordi Fernandez, Cloud Solutions Manager de Softeng,, Va explicar les millors estratègies per moure a mitjanes i grans empreses al núvol, com desplegar Office 365 en aquestes i els escenaris òptims per moure els servidors i aplicacions a Microsoft Azure.
Portal Builder Impulsa tu empresa a través de la web El nostre equip d'especialistes de l'Office 365, Ramon Masuet, Iker Diaz i David Rangel ens van mostrar a través de casos pràctics, la xarxa social corporativa Yammer integrada amb Office 365, Com evitar la fuga d'informació sensible amb Office 365 i com obtenir coneixement a partir de grans volums de dades gràcies a Power BI. Així mateix, ens van mostrar com millorar la productivitat amb SharePoint Online, Office i l'eina de comunicació Lync Online.


Portal Builder Impulsa tu empresa a través de la webXavier Hernanz,Directordel Centre d'innovació i productivitat de Microsoft (Mic Productivity), ens va parlar sobre l'impacte econòmic que representa adoptar Office 365 en les empreses i com calcular el seu estalvi.
 

Portal Builder Impulsa tu empresa a través de la web Ibon Uría i Jordi Marxen, Portal Builder Specialists, ens van mostrar com és possible generar negoci gestionant un site amb Portal Builder de manera productiva i autònoma. Durant la demo, els assistents es van sorprendre amb els resultats que ofereix Portal Builder millorant el posicionament en cercadors i la conversió a clients potencials. 

Portal Builder Impulsa tu empresa a través de la web L'esdeveniment va finalitzar amb una taula rodona en què especialistes de Softeng i Microsoft van respondre a totes les qüestions que plantejaven els assistents.

Entre totes les qüestions, el debat es va centrar principalment en temes de seguretat, subscripcions, Azure i felicitacions dels assistents a Portal Builder interessant molt pels beneficis que ofereix a les empreses.


 

Portal Builder Impulsa tu empresa a través de la web Finalment i gràcies a la col · laboració dels nostres patrocinadors Nokia Espanya i Plantronics, es sorteig un Nokia Lumia un Voyager Legend UC i al final es va lliurar a tots els assistents un regal de Nokia inesperat per a tots :)


Aquí teniu l'equip de Softeng que va participar en l'esdeveniment:

Portal Builder Impulsa tu empresa a través de la web

Volem donar les gràcies a tots els assistents tant per la seva participació com pels grans resultats que hem obtingut en les enquestes!

Per a totes aquelles empreses que es van quedar sense poder assistir o per a tots aquells que voleu conèixer les últimes novetats de l'Office 365 i Azure, us anunciem que ja estem treballant en una nova edició de la que us parlarem pròximament :)


Per als que vulgueu consultar les presentacions podeu fer-ho des d'aquí :

Material esdeveniment Cloud


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal