2/9/2013
European University es puja a l'Office 365 amb èxit, de la mà de Softeng
European University

La prestigiosa escola universitàriaEuropean Universityapostar per Softeng per a la implantació del sistema de missatgeria al núvolL'Exchange Onlineper als seus més de 4.000 estudiants, personal docent i directius.

Els serveis en línia de l'Exchange Online estan proporcionat a European University el control i la flexibilitat que necessitava, simplificant l'administració i protegint les seves dades. Així mateix, proporcionen accés enriquit, senzill i segur al correu electrònic, calendari, contactes i tasques a través de pc s, la web i dispositius mòbils.

El departament d'IT de l'escola universitària, ha manifestat la seva total satisfacció amb Softeng ja que amb l'ajuda dels nostres enginyers, el projecte es va poder dur a terme dins dels terminis establerts, de manera fluida i molt satisfactòria.

Víctor prosperant, responsable IT d'European University, va opinar així sobre el nostre treball: "Migrar a milers d'usuaris a l'Office 365, salvant les deficiències de la nostra antiga plataforma i mantenint sempre la disponibilitat dels comptes eren punts indispensables d'un projecte que amb l'ajuda de Softeng i els seus enginyers vam poder dur a terme dins dels terminis establerts, de manera fluida i molt satisfactòria "

European University, fundada el 1973, és una de les escoles universitàries internacionals més prestigioses, acreditada internacionalment i reconeguda per l'alta qualitat del seu ensenyament i l'excel · lència dels seus estudiants i equip docent.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal