13/4/2015
Microsoft i Softeng et conviden a l'esdeveniment "Millora la competitivitat de la teva empresa gràcies al núvol"
Microsoft y Softeng te invitan al evento

El proper 29 de maig celebrarem al Col·legi d'Economistes de Catalunya una nova edició del gran esdeveniment sobre solucions Cloud de Microsoft: Office 365 i Azure.

En l'esdeveniment et mostrarem com pots millorar la competitivitat de la teva empresa gràcies al núvol, augmentant la teva productivitat, potenciant la innovació i reduint costos.

Especialistes de Microsoft i Softeng et presentaran en exclusiva noves solucions i capacitats amb les que la teva empresa podrà modernitzar-se i ser més competitiva.

A través de nombroses donem pràctiques podràs:

  • Comprovar com les noves capacitats de SharePoint, Exchange i Skype for business t'ajuden a ser més eficaç.
  • Descobrir la rapidesa i flexibilitat de Azure per adaptar-se als canvis que requereix la teva empresa i la sorprenent experiència d'usuari en treballar amb els teus aplicacions de negoci en el núvol.
  • Conèixer com el núvol t'ajudarà a protegir les dades de la teva empresa.
  • Descobrir com el Big Data és l'avantatge competitiu que la teva empresa necessita i com treure partit a les teves dades gràcies a Power BI i Azure Machine Learning
  • Conèixer en primícia les novetats que vénen en Office 365 de la mà de la Product Manager d'Office a Microsoft (No es permetran fer fotos en aquesta sessió).
  • Comprovar a través d'exemples reals dels nostres clients, com aquests gaudeixen ja de la gran experiència de productivitat i flexibilitat que les solucions en el núvol els ofereixen.

Com a colofó ​​final a aquesta jornada, els assistents tindreu l'ocasió de guanyar diversos dispositius i participar en una taula rodona amb els especialistes de Microsoft i Softeng.


Les edicions anteriors van ser tot un èxit de participació i les places es van esgotar molts dies abans de l'esdeveniment així que ... Anima't abans que s'acabin les places!


Consulta l'agenda i inscriu-te!


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal