13/10/2014
MICROSOFT i SOFTENG et conviden a l'esdeveniment "Productivitat, seguretat i reducció de costos amb Microsoft Cloud"
MICROSOFT y SOFTENG te invitan al evento “Productividad, seguridad y reducción de costes con Microsoft Cloud”

El proper 28 de Novembre celebrarem al Col · legi d Economistes de Catalunya una nova edició del gran esdeveniment sobre solucions Cloud de Microsoft: Office 365 i Azure.

En l'esdeveniment et mostrarem com les solucions en el núvol t'ajuden a millorar la productivitat, augmentar la seguretat de les dades de la teva empresa ia reduir costos.

Els principals experts de les àrees de l'Office 365 i Cloud Computing de MICROSOFT i SOFTENG a més de mostrar com ajuden les solucions Cloud a la teva empresa, et faran gaudir a través de donem pràctiques i exemples reals d'èxit en els nostres clients:

  • Veuràs en acció les noves capacitats de SharePoint, Exchange i Office Delve i com aquestes t'ajuden a ser més productiu.
  • Descobriràs la sorprenent experiència d'usuari en treballar amb els teus aplicacions de negoci en el núvol.
  • Coneixeràs com el núvol t'ajudarà a protegir les dades de la teva empresa.
  • Aprendràs com descobrir informació a partir de les dades que ja tens a la teva empresa, amb Power BI.
  • Descobriràs en primícia les novetats que vénen a l'Office 365 de la mà de la Product Manager de l'Office 365 a Microsoft (No es permetran fer fotos en aquesta sessió).

Per si això fos poc, els assistents tindreu l'ocasió de guanyar diversos dispositius i participar en una taula rodona amb els especialistes de Microsoft i Softeng.

Vine a conèixer les Solucions Cloud i les seves últimes novetats! per cert, les edicions anteriors van ser tot un èxit de participació així que Anima't abans que s'acabin les places!


Consulta l'agenda i inscriu-te!tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal