9/2/2021
Què passarà aquest any amb l'esdeveniment anual de Softeng i Microsoft?

Evento anual de Softeng

Cada any per aquestes dates, posem en marxa els motors i vam començar a treballar il·lusionats en la preparació de l'esdeveniment anual de Softeng i Microsoft. Un esdeveniment que amb el pas el temps ha anat transformant-se i evolucionant fins convertir-se en un dels esdeveniments de referència en el panorama nacional sobre solucions en el núvol de Microsoft. Aquest any, tot i les circumstàncies, no volem ser menys i en aquest article t'expliquem com ho farem.

Has assistit a un esdeveniment de Softeng i Microsoft? Et posem en antecedents

Després de més de 15 edicions, els nostres esdeveniments s'han convertit en una cita anual indispensable, no només per a responsables d'IT, sinó també per a altres directius de qualsevol sector, motivats per incrementar l'avantatge competitiu en les seves organitzacions.

Evento anual de Softeng Els assistents tenen l'oportunitat de conèixer les claus per accelerar la transformació digital segura de les empreses i veure de manera pràctica, com treballa una organització moderna comprenent fàcilment el valor de les últimes novetats en matèria de seguretat, col·laboració moderna i treball en remot. Així mateix, tenen l'oportunitat de fer networking amb la resta de convidats i intercanviar dubtes i experiència amb especialistes tant de Microsoft com de Softeng.

La situació actual

Molts ens heu preguntat per la nostra cita anual i encara que vam arribar a plantejar traslladar-la literalment a manera virtual, finalment, no sense explorar i debatre totes les opcions, hem desistit de la idea. No hauria estat el mateix.

¿Tenir-vos durant tot un matí davant de l'ordinador? Per molt bé que ho haguéssim fet, ni amb els millors mitjans per fer una retransmissió de qualitat des d'un estudi, l'experiència hagués estat massa diferent de la que us tenim acostumats. A més, perdríem el que més valorem: La calor que oferiu als ponents quan us veiem que ens seguiu gaudint amb atenció, els vostres aplaudiments, les vostres felicitacions i feedback durant el dinar, en definitiva, el veure'ns i compartir realment un dia tan important amb tots vosaltres. Així que, preparar-lo com sempre i renunciar a tot l'anterior, no ens il·lusionava.

Però ... NO volem renunciar a compartir el nostre coneixement i experiència amb vosaltres

I per aquest motiu, tenim el plaer d'anunciar que realitzarem una sèrie d'esdeveniments digitals d'1 hora de durada com a màxim, que celebrarem durant l'any a un ritme mensual (exceptuant estiu), focalitzats en ajudar a la transformació digital de les empreses de manera segura. Com us podeu imaginar, no seran els típics "webinars de PowerPoint" ja que, seguint la línia dels nostres esdeveniments, els farem de manera amena, mitjançant donem instructives i comprensibles.

Tenim previst celebrar aquests esdeveniments digitals al llarg de l'2021 fins a arribar a l'any vinent, moment en què complirem 25 anys i en el qual esperem poder celebrar, aquest cop sí tots junts, un esdeveniment que pretendrà ser no només molt especial, sinó el millor de la nostra història.

En els propers dies anunciarem la data de el primer d'aquests esdeveniments digitals que tractarà sobre "Com treure el millor partit a les últimes novetats de Microsoft Teams en els processos de negoci de la teva organització", per al que els nostres especialistes de Microsoft 365 estan ja treballant per mostrar-vos el més rellevant, perquè sigui comprensible i de màxima utilitat.

¡Estigues atent a les nostres notícies! 😊


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal