10/12/2013
Èxit de l'esdeveniment cloud de Microsoft i Softeng sobre Office 365, Azure i Portal Builder
El nou esdeveniment Cloud de Microsoft i Softeng conclou amb un èxit absolut

L'esdeveniment celebrat a les oficines de Microsoft el passat 4 de desembre i que tractava sobre Productivitat, Innovació i reducció de costos amb solucions en el núvol, ha conclòs amb un gran èxit d'assistència i participació de decisors de negoci, responsables de TI i responsables de màrqueting de mitjana i gran empresa de diversos sectors.

Asistentes2.png

Especialistes en les àrees de Cloud Computing de Microsoft i Softeng, ens van parlar sobre els beneficis que les solucions en el núvol de Microsoft i Softeng aporten a les empreses combinant i utilitzant correctament l'Office 365, Azure i Portal Builder.

Els assistents van poder gaudir de donem pràctiques i exemples reals d'èxit en els nostres clients.

 

CarlosColell.jpg Carlos Colell, director general de Softeng, ens va parlar sobre noves formes per a ser més competitius gràcies al núvol i com aquesta ens ajuda a eliminar problemes típics de les nostres empreses. Així mateix, va explicar el paper del núvol en la nova era digital: Big data, Social i mobilitat


Azure.jpg Jordi Fernández, Cloud Solutions Manager de Softeng, va explicar les millors estratègies per moure a mitjanes i grans empreses al núvol, com desplegar Office 365 en aquestes i els escenaris òptims per moure els servidors al núvol.

 

Yammer.jpg Ramón Masuet, Iker Díaz i David Rangel, tots ells especialistes en Office 365, ens van mostrar l'experiència d'una intranet SharePoint social amb Yammer i exemples de casos reals de com millorar la productivitat amb Office 365.

 

PortalBuilder.png Inma Rasero, sòcia-directora de Softeng i Ibon Uría, enginyer i consultor de producte, ens van mostrar com és possible generar negoci gestionant un site amb Portal Builder i els espectaculars estalvis que ens ofereix evitant invertir en posicionament en cercadors amb anuncis pagats.

I EstherNicolas.png ster de Nicolás, Office 365 Product Manager de Microsoft, ens va parlar sobre les novetats més rellevants del nou Office 365.

Durant la seva ponència ens va mostrar com treballar amb Power BI, la nova eina de business intelligence de l'Office 365 i com obtenir, amb llenguatge natural la informació que necessitem.

MIC.png També comptem amb la col · laboració de Xavier Hernanz, Consulting Services Manager del centre d'innovació en productivitat de Microsoft (MIC Productivity), que ens va parlar sobre l'impacte econòmic en adoptar Office 365 i com calcular el seu estalvi.

Sorteo.png

L'esdeveniment va finalitzar amb una taula rodona en la qual els especialistes de Softeng i Microsoft van contestar a totes les qüestions que plantejaven els assistents.

Finalment i gràcies a la col · laboració dels nostres patrocinadors Nokia Espanya i Plantronics, sortegem un Nokia Lumia i diversos dispositius Plantronics.

I aquí teniu l'equip al complet de professionals de Softeng que va participar en l'esdeveniment:

GrupoSofteng.png

Res més, simplement anunciar-vos que degut a l'èxit que va tenir l'esdeveniment ja que moltes empreses es van quedar sense poder assistir, ja estem preparant el proper. En breu anunciarem data!


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal