8/1/2019
El gran esdeveniment anual de Microsoft i Softeng serà l'1 i 7 de març Reserva't ia una d'aquestes dates!

Nueva evento Marzo 2018

El panorama dels ciberatacs ha incrementant de manera considerable aquest passat 2018

En efecte, les notícies diàries sobre ciberatacs a empreses ens recorden que tant la probabilitat com l'impacte d'un atac estan creixent ràpidament. Així mateix, aquests atacs estan evolucionant a una nova generació extremadament sofisticada. Per aquest motiu, més que mai, la seguretat ha de ser cabdal per als responsables de negoci de qualsevol empresa.

I sí, certament és lògic que les empreses estiguin tan preocupades. En primer lloc, pel risc que es filtri la seva propietat intel·lectual i secrets. I en segon lloc, per la necessitat imperiosa de complir el nou reglament de protecció de dades (GDPR) ja que requereix pel que fa a seguretat, no només protegir les dades personals emmagatzemades, sinó ser també capaços de demostrar a l'agència en una inspecció que estan protegits així com tenir la capacitat d'informar en menys de 72 hores davant d'una fugida dels mateixos. Molt per fer, molt complex .. però volem posar-t'ho més fàcil que mai!

Així que, com en SOFTENG som conscients de tota aquesta problemàtica, tenim el plaer d'anunciar-te que celebrarem una nova edició del nostre esdeveniment sobre solucions en el núvol en què a més de presentar-vos les últimes novetats de l'Office 365 / Microsoft 365 i Azure entorn al lloc de treball modern, farem èmfasi en les solucions de seguretat i compliment de Microsoft i com aquestes ajuden a la teva empresa a treballar en el núvol de forma segura, protegint la teva informació confidencial i complint amb les normatives.

Així que no esperis més i reserva a la teva agenda els propers 1 i 7 de març de 2019 a l'auditori de la Pedrera a Barcelona ia les oficines centrals de Microsoft a Madrid respectivament !! Tindràs l'oportunitat de descobrir de la mà dels especialistes cloud de Softeng i Microsoft, les últimes novetats en matèria de seguretat, compliment, col·laboració moderna, mobilitat i en general, les claus per accelerar la transformació digital de la teva empresa amb seguretat.

Els nostres esdeveniments, punt de trobada de professionals
Després de 13 exitoses edicions, el nostre esdeveniment s'ha convertit en una cita indispensable per a decisors de negoci (directors generals, CIO'S, Responsables de Màrqueting i Recursos Humans, etc ...) els qui a més de poder assistir a interessants xerrades, tenen l'oportunitat de fer networking amb la resta de convidats, així com intercanviar dubtes i experiència amb especialistes tant de Microsoft com de Softeng.

 

 

Nueva evento Marzo 2018

Nueva evento Marzo 2018

Si has vingut ja a anteriors esdeveniments .. sabràs el que t'espera;) i segur no voldràs perdre't veure en acció tot el nou que ha aparegut en el núvol de Microsoft entorn a seguretat i lloc de treball modern. I si et vas perdre els anteriors esdeveniments ?, doncs tranquil, aquesta és la teva oportunitat de posar-te al dia doncs abans de la cita et farem arribar una recapitulació perquè aprofitis l'esdeveniment al 100%. Per cert, per si no ho saps .. els nostres esdeveniments NO són tècnics, sinó que s'orienten al valor que ofereix la tecnologia, de manera pràctica i entenedora per a qualsevol directiu i sense usar parauletes tècniques ni inundar amb informació excessivament tècnica.

En fi .. que és un dia per gaudir aprenent i n o el pots deixar escapar així que ...

Anima't abans que s'acabin les places i aprofita aquesta oportunitat!

Consulta l'agenda i inscriu-te

 


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal