17/12/2014
Ebre Food un nou cas d'èxit de Softeng i SharePoint
Ebro Foods un nuevo caso de éxito de Softeng y SharePoint

Ebre Food és el primer grup del sector d'alimentació a Espanya per facturació, líder mundial en el sector de l'arròs i el segon fabricant mundial de pasta.

La necessitat d'oferir als seus usuaris una solució que augmentés la col·laboració entre ells potenciant la competitivitat de l'empresa va portar a la companyia a implantar una solució a mida de SharePoint de la mà de Softeng.

Glòria Carrer, directora d'IT d'Ebre Food, va opinar així sobre el projecte:

"No coneixíem ni havíem referències sobre Softeng, però des del primer moment, el primer contacte amb cadascuna de les diferents persones amb les que parlem, constatem que no només a nivell tècnic donen la impressió de ser molt bons professionals, sinó també a nivell humà, cosa que en la nostra empresa té un valor incalculable.

Necessitem desenvolupar un projecte a mida, les decisions finals es van allargar deixant poc marge de temps per a la seva implementació, i aquesta primera impressió que vam quedar més que verificada. La seva resposta ha estat sempre rapidíssima, organitzada, encertada, adequada a les nostres necessitats ... cosa que voldria agrair en gran mesura a tot equip.

Actualment seguirem treballant amb ells, compartint més experiències conjuntament ... "

Softeng està especialitzada i certificada en SharePoint amb el màxim nivell de la competència de "col·laboració i contingut", actualment ocupa les primeres posicions del directori de partner de Microsoft gràcies a la seva experiència i coneixements.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal