21/7/2015
Resum de l'última jornada de la conferència mundial de partners de Microsoft

Última sesión de la conferencia mundial de partners de Microsoft El passat 16 de juliol va finalitzar la conferència mundial de partners de Microsoft (WPC). Durant aquests 4 dies, al voltant de 15 mil socis de Microsoft han pogut escoltar les propostes de l'empresa per al núvol amb Office 365 i Azure, Big Data, Internet de les coses i moltes més solucions, totes elles destinades a reinventar la productivitat i els processos de negoci. Així mateix, els partners han tingut l'oportunitat de fer networking i intercanviar idees i coneixements per oferir les millors solucions als seus clients.

Última sesión de la conferencia mundial de partners de Microsoft L'última jornada es va dedicar a que cadascuna de les subsidiàries de la companyia portés a terme la seva sessió local amb els partners. En el cas de la delegació d'Espanya, la jornada va començar amb una sessió de la presidenta de Microsoft a Espanya, Pilar López, en exclusiva amb els membres de la IAMCP (International association of Microsoft channel parters) d'Espanya i de la qual Softeng és membre des de fa ja diversos anys.

 

Posteriorment, tots els partners espanyols desplaçats a Orlando van tenir una sessió en la qual Pilar López i Juanjo Amor van fer un resum de l'èxit del passat any fiscal, en què el negoci cloud amb Office 365 i Azure va créixer aproximadament un 60% respecte a l'any anterior . Així mateix, també van desgranar l'estratègia de Microsoft Espanya per al nou any fiscal, per alinear totalment amb l'objectiu de Microsoft i de Satya Nadella per "Potenciar cada persona i cada organització del planeta per aconseguir més". Aquesta estratègia es comparteix per Softeng sent la productivitat un dels 3 pilars essencials perquè les empreses puguin ser més competitives, al costat de l'optimització de costos i potenciar la innovació.

Última sesión de la conferencia mundial de partners de Microsoft Posteriorment, Pilar López ha destacat també que a Espanya hi ha 12 partners amb almenys una competència cloud a nivell Gold. Sobre aquest punt, ens enorgulleix destacar que Softeng és l'única empresa nacional que té les 3 competències cloud en el nivell Gold.

 

Última sessió de la conferència mundial de partners de Microsoft

En definitiva podem dir que la conferència mundial de partners de Microsoft ha conclòs amb gran satisfacció gràcies a les grans notícies i amb un compromís clar de la companyia de construir un núvol intel·ligent.

L'any que ve i per aquestes mateixes dates, se celebra una nova edició a Toronto (Canadà)

Esperem ser-hi de nou!


 

 

 

 


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal