10/12/2021
Connectant les fites del 2021 amb els reptes del demà

Conectando los hitos del 2021 con los retos del mañana

La ràpida acceleració de la transformació digital de les empreses que estem vivint ha posat el focus del lideratge corporatiu a la cultura i la tecnologia. A Softeng hem avançat en aquest camí superant tres objectius estratègics per fer front als reptes actuals i del demà: consolidar la cultura laboral en un entorn de treball híbrid , millorar l'experiència dels nostres clients en el seu procés de transformació digital i reforçar la nostra expertesa en les solucions al núvol de Microsoft i el nostre lideratge en ciberseguretat.

A continuació, us compartim les nostres fites més destacades el 2021:

Conectando los hitos del 2021 con los retos del mañana

Softeng reconegut entre les 20 millors empreses de ciberseguretat d'Europa

És un orgull haver estat reconeguts com una de les top 20 empreses a Europa referents a ciberseguretat, per la prestigiosa revista Enterprise Security.

El mitjà de referència internacional en solucions de seguretat destaca, a la seva edició especial anual sobre ciberseguretat, el nostre programa d'acompanyament per impulsar el procés de transformació, aprofitant al màxim el potencial de les solucions de digitalització i seguretat del núvol de Microsoft.

 

Conectando los hitos del 2021 con los retos del mañana Finalista com a millor partner de Ciberseguretat als premis Microsoft Inspire España 2021

Microsoft Inspire és l'esdeveniment digital anual més gran de partners de la companyia a nivell mundial, on es reconeixen els socis de Microsoft que han demostrat excel·lència en la innovació i implementació de solucions per als clients.

Estem molt orgullosos d'haver estat un dels tres finalistes, d'entre 11.000 partners, als premis Microsoft Inspire a Espanya en la categoria de millor partner de Ciberseguretat. Un reconeixement que ens posiciona com a especialistes en solucions de seguretat al núvol de Microsoft , gràcies a les nostres competències tecnològiques, excel·lència i innovació, projectes realitzats i satisfacció dels nostres clients. Llegir més >

 

Conectando los hitos del 2021 con los retos del mañana

Èxit de la nostra sèrie d'esdeveniments sobre Transformació Digital Segura

En aquesta època de canvis i incertesa, anticipar-nos a les necessitats dels clients, proporcionar-los proactivament solucions i compartir el coneixement, componen el kit bàsic d'un acompanyament que garanteixi una experiència de client òptima.

Per això, aquest any hem realitzat una sèrie d'esdeveniments sobre la Transformació Digital Segura, aconseguint més de 1.500 assistents acumulats, amb els quals hem compartit les novetats més destacades de les solucions al núvol de Microsoft i les millors pràctiques per treure'n el màxim potencial .

Aquí podeu veure els esdeveniments realitzats al llarg de l'any. Llegir més >

 

Conectando los hitos del 2021 con los retos del mañana

Aconseguim la certificació ISO 27001: experiència homologada en ciberseguretat i més confiança per als nostres clients

La seguretat digital cada cop té un paper més crític a les empreses i s'ha demostrat que ja no n'hi ha prou amb la implantació de controls i procediments realitzats sense un criteri comú establert. En aquest marc, a Softeng hem aconseguit la certificació ISO 27001 que avala els nostres processos de serveis d'acompanyament a la transformació digital de manera segura i consolida la nostra cultura corporativa de ciberseguretat. Llegir més >

 

Conectando los hitos del 2021 con los retos del mañana

Reforcem el nostre compromís social amb Unicef

Un any més, des de Softeng seguim col·laborant amb Unicef per aportar el nostre granet de sorra a la societat, dins la nostra estratègia de Responsabilitat Social Corporativa.

En concret, aquest 2021 hem centrat la col·laboració en la campanya de vacunació infantil, augmentant notablement l'aportació econòmica respecte a donacions anteriors gràcies als més de 1.500 assistents que han participat a la nostra sèrie d'esdeveniments.

 

Conectando los hitos del 2021 con los retos del mañana

Noves Especialitzacions Avançades de Microsoft: La capacitació tecnològica com a motor de la nostra excel·lència i talent

L'equip de Softeng és el nostre actiu més important i com a part del nostre ADN hi ha l'excel·lència dels nostres consultors i enginyers. Per això, apostem per la formació contínua i capacitació tecnològica , tant en matèria de productivitat com de seguretat, a través de les especialitzacions avançades per continuar dominant les solucions del núvol de Microsoft.

Les Especialitzacions Avançades aconseguides aquest 2021, i que reconeixen el coneixement sòlid i l'experiència demostrada en el desenvolupament de solucions, són:

  • Gestió d'identitats i accessos
  • Reunions i sales de reunió per a Microsoft Teams
  • Implementació del treball en equip
  • Solucions personalitzades per a Microsoft Teams
  • Protecció contra amenaces
  • Azure Virtual Desktop
  • Adopció i gestió del canvi
  • Migració de Windows Server i SQL Server a Microsoft Azure
  • Govern i protecció de la informació

Fruit d'això seguim sent un dels partners de Microsoft amb més certificacions i especialitzacions avançades a Espanya i un dels top mundials. Llegir més >

 

Conectando los hitos del 2021 con los retos del mañana

Certificats com Great Place To Work®

És un orgull poder dir que som Great Place to Work®. Com hem esmentat anteriorment, el nostre actiu més important són les persones . Millorar l'experiència dels nostres equips i més en aquest nou entorn de treball híbrid és sempre una prioritat.

La certificació Great Place To Work® ens reconeix a través de les persones que formen Softeng com un gran lloc per treballar i ens motiva a continuar creixent, sempre amb les persones com a centre de la nostra estratègia. Llegir més >

 

Conectando los hitos del 2021 con los retos del mañana

Ens unim a Microsoft Partner Pledge per fomentar una transformació digital sostenible

Aquest any decidim fer un pas més en la nostra responsabilitat social com a empresa unint-nos a Microsoft Pledge, una iniciativa per incrementar el nostre compromís amb la societat i impulsar una transformació digital sostenible, sota quatre pilars: habilitats digitals, IA responsable i ètica, diversitat i inclusió i sostenibilitat.

Amb aquesta iniciativa, reforcem el nostre compromís i aposta per la tecnologia per fer front als reptes de la societat. Llegir més >

 

Amb la mirada el 2022

El 2022 la competitivitat passarà indubtablement pel lideratge tecnològic , on el núvol i la seguretat seran palanques imprescindibles per mantenir i impulsar el negoci.

D'una banda, veurem la consolidació de l'entorn de treball híbrid on el potencial de la tecnologia marcarà un punt d'inflexió en la productivitat per a moltes companyies. I, per altra banda, seguirà augmentant la sofisticació dels atacs , sent el ransomware la principal amenaça i el factor humà i la identitat la seva porta d'entrada més habitual, per la qual cosa la cultura corporativa i les capacitacions tecnològiques seran el millor reforç per a la primera línia de defensa.

Finalment, també serà un any molt especial perquè… Softeng farà 25 anys i esperem celebrar-ho en un esdeveniment presencial que sigui inoblidable.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal