13/11/2013
El COIB aposta pel núvol amb Microsoft Office 365 i Softeng
COIB aposta pel núvol amb Office 365 i Softeng

El Col · legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), com a part del seu compromís d'oferir el millor servei als seus més de 38.000 col · legiats, ha triat Microsoft Office 365 com la millor solució per millorar els seus sistemes de comunicacions. Per a això, ha confiat Softeng per fer una migració al núvol del correu electrònic dels seus col · legiats.

En haver integració amb els seus sistemes d'informació, la migració era especialment complexa però Softeng la va portar a terme amb èxit i amb els temps i costos previstos. Ja en producció, Office 365 ha suposat una gran millora per al Col · legi ja que comptava amb una infraestructura pròpia obsoleta d'Exchange amb un cost elevat d'allotjament i manteniment que a més, necessitava ser renovada. Ara, gràcies al núvol, el Col · legi es beneficia d'un important estalvi en les despeses de TI en eliminar tasques de manteniment i alhora, ha equipat als col · legiats que necessiten el correu amb un sistema modern, segur i eficaç.

Antoni Torrejón, el director de Sistemes i TIC del COIB, va opinar així sobre el projecte: "El servei de correu electrònic que prestàvem als més de 38.000 col · legiats i col · legiades havia quedat obsolet i era a més molt car de mantenir. L'opció d'invertir en millorar era inviable per costos i Softeng ens va proposar la solució de migrar al núvol amb Office 365. Sent un projecte complex per volum i per les integracions que hi havia amb el nostre programari de gestió, Softeng va dur a terme la migració i la gestió del canvi amb eficàcia i precisió, respectant més els terminis i costos previstos i demostrant per què és una empresa de referència en tecnologia Microsoft i Cloud. Des de fa setmanes, els col · legiats gaudeixen ja d'un excel · lent servei de missatgeria amb Office 365 i per tant estem molt satisfets amb el resultat obtingut "

Sobre el Col · legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona: És la institució que vetlla per la defensa i representació corporativa dels seus més de 38.000 infermeres i infermers. Així mateix, pretén generar valor social i professional al col · lectiu contribuint a millorar l'atenció sanitària, sociosanitària i social a Catalunya.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal