8/2/2012
BlackBerry serveis del núvol de negoci s'integra amb serveis de l'Office 365
BlackBerry serveis del núvol de negoci s'integra amb serveis de l'Office 365
Els usuaris de blackBerry està d'enhorabona perquè ara poden accedir des dels seus smartphones Microsoft Office 365 serveis a través de BlackBerry serveis del núvol de negocis.

Des de Softeng, estem molt contents de tenir diversos clients que estan utilitzant aquest servei amb resultats satisfactoris.

BlackBerry serveis del núvol de negocis proporciona l'Administració avançada i flexible amb capacitats d'autoservei per donar suport a la implantació d'una organització de BlackBerry en el núvol.

Els trets principals inclouen:

  • Integració amb el Portal d'administració de l'Office 365.
  • Sense cables sincronització amb el correu electrònic, calendari i organitzador de dades de Microsoft Exchange en línia.
  • BlackBerry tecnologia balanç de situació, que presenta una visió unificada dels informació corporativa i personal que emmagatzemem al telèfon mòbil de manera que els manté separats i segur.
  • Interfície intuïtiva de web que ofereix eines de manera que els administradors poden realitzar tasques remotament restore passwords, localitzar o bloquejar perdut dispositius. Una de les demandes principals de moltes empreses per mantenir el control sobre l'empresa de telèfons mòbils.
  • Logon senzill, integrat amb Office 365 BlackBerry negoci serveis del núvol, usuari haurà es compromet a opcions d'autoservei en línia que li permetrà gestionar els seus mecanismes fins i tot més eficaçment.

El servei està disponible de forma gratuïta per als clients de l'Office 365 mitjanes empreses i empresa o canvi en línia i obres amb BlackBerry smartphones amb plans de dades de negoci o consumidor.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal