13/9/2019
Arriba una nova oportunitat per assistir al gran esdeveniment anual de Microsoft i Softeng Reserva't la data!

Llega una nueva oportunidad para asistir al gran evento anual de Microsoft y Softeng será el 6 y 12 de marzo ¡Resérvate ya una de estas fechas!

Quan parlem sobre el concepte de Transformació Digital pensem immediatament en l'oportunitat d'innovar i en la possibilitat de fer que la nostra empresa sigui més competitiva. No obstant això, en aquest procés la seguretat adquireix un paper protagonista i planteja nous reptes a les empreses que s'han de tenir molt en compte si no es vol fracassar en l'intent.

Lamentablement, el panorama dels ciberatacs segueix incrementant any rere any.

Les notícies diàries sobre ciberatacs a empreses ens recorden que tant la probabilitat com l'impacte d'un atac segueixen creixent ràpidament. Així mateix, aquests atacs estan evolucionant a una nova generació extremadament sofisticada. Per aquest motiu, més que mai, la seguretat ha de ser cabdal per als responsables de negoci de qualsevol empresa.

I sí, certament és lògic que les empreses estiguin tan preocupades. En primer lloc, pel risc que es filtri la seva propietat intel·lectual i secrets. I, en segon lloc, per la necessitat imperiosa de complir amb les normatives.

Així que, com en SOFTENG som conscients de tota aquesta problemàtica, tenim el plaer d'anunciar-te que celebrarem una nova edició del nostre esdeveniment sobre solucions en el núvol en què a més de presentar-vos les últimes novetats de l'Office 365 / Microsoft 365 i Azure entorn al lloc de treball modern, farem èmfasi en les solucions de seguretat i compliment de Microsoft i com aquestes ajuden a la teva empresa a treballar en el núvol de forma productiva i segura, protegint la teva informació confidencial i complint amb les normatives.

Així que no esperis més i reserva a la teva agenda el proper 6 de març de l'any 2020 (auditori de la Pedrera a Barcelona) o el 12 de març (oficines centrals de Microsoft a Madrid), segons desitgis. Tindràs l'oportunitat de descobrir de la mà dels especialistes cloud de Softeng i Microsoft, les últimes novetats en matèria de seguretat, compliment, col·laboració moderna, mobilitat i en general, les claus per accelerar la transformació digital de la teva empresa amb seguretat.

Punt de trobada entre els directius i el valor real de la tecnologia
Després de 14 exitoses edicions, el nostre esdeveniment s'ha convertit en una cita indispensable per a decisors de negoci (directors generals, CIO'S, Responsables de Màrqueting i Recursos Humans, etc ...) que tenen l'oportunitat de veure de manera pràctica com treballa una empresa moderna comprenent fàcilment el valor de les últimes novetats així com poder fer networking amb la resta de convidats i intercanviar dubtes i experiència amb especialistes tant de Microsoft com de Softeng.

Llega una nueva oportunidad para asistir al gran evento anual de Microsoft y Softeng será el 6 y 12 de marzo ¡Resérvate ya una de estas fechas!

Llega una nueva oportunidad para asistir al gran evento anual de Microsoft y Softeng será el 6 y 12 de marzo ¡Resérvate ya una de estas fechas!

Deixa que t'ho expliquin ells
Quina millor manera de animar-te a que ens acompanyis que deixant que siguin els propis assistents els que t'ho expliquin:

"L'esdeveniment organitzat per Softeng ha complert amb les meves expectatives. En mostrar les solucions que proposa Softeng amb exemples pràctics ha estat més didàctic. Agraeixo a Softeng haver-me fet participar en aquest esdeveniment perquè he pogut veure diverses solucions interessants i també ens han actualitzat amb els camins futurs que està prenent Microsoft. "
Jordi Robles - Responsable de Governance IT d'AIGÜES DE BARCELONA

"Com és habitual, l'esdeveniment de Softeng mostra com aplicar, de manera pràtica i senzilla, tota l'amalgama d'eines disponibles des de Microsoft de forma tan didàctica, que immediatament aconsegueixes trobar la solució correcta als problemes que se't plantegen en el dia a dia; incloent tots els aspectes, des dels més compliance als més productius, passant pels financers. Avui en dia, per a nosaltres són el referent. "
David Rojas - Responsable IT de WOLTERS KLUWER

"Va ser la primera vegada que assistia a un esdeveniment vostre. M'havien parlat bé d'ells i no es van equivocar. En general em va agradar molt tot el muntatge i l'escenificació, en particular, la sessió de Teams és la millor que he vist mai. "
Miguel Ángel López - Cap de projectes d'arquitectura d'ABERTIS

"L'esdeveniment de Softeng va superar totes les meves expectatives. Magnífic emplaçament, i una conducció superba per part d'Imma i Carlos, que van fer tocar de peus a terra a més d'un dels que ja estem en el núvol. La posada en escena de les donem realitzades durant tot l'acte va fer que poguéssim veure a un departament tècnic més que competent, i el més important, amb cicatrius en la matèria. Un 10 "
Pau Santacana - Infrastructure Manager d'Idilia FOODS

Si has vingut ja a anteriors esdeveniments .. sabràs el que t'espera;) i segur no voldràs perdre't veure en acció tot el nou que ha aparegut en el núvol de Microsoft entorn a seguretat i lloc de treball modern. Per cert, per si no ho saps .. els nostres esdeveniments NO són tècnics, sinó que s'orienten al valor que ofereix la tecnologia, de manera pràctica i entenedora per a qualsevol directiu i sense usar parauletes tècniques ni inundar amb informació excessivament tècnica.

En fi .. que és un dia per gaudir aprenent i no el pots deixar escapar així que ... roman atent perquè en les pròximes setmanes publicarem l'agenda de l'esdeveniment.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal