18/10/2017
16 i 22 de febrer Reserva't aquestes dates!

16 i 22 de febrer, reserva't aquestes dates per a l'esdeveniment de Seguretat de MicrosoftMés que mai la seguretat ha de ser cabdal per als responsables de negoci de qualsevol empresa. En SOFTENG som conscients de la problemàtica actual i per aquest motiu, tenim el plaer d'anunciar-te que celebrarem una nova edició del nostre esdeveniment sobre solucions en el núvol en què a més de presentar-vos les últimes novetats sota el paraigua de l'Office 365 i Azure, farem especial focus en les solucions de seguretat i compliment de Microsoft i com aquestes ajuden a la teva empresa a treballar en el núvol de forma segura, protegint la teva informació confidencial i complint amb les normatives.

Els propers 16 i 22 de febrer de 2018 a l'auditori de la Pedrera a Barcelona ia les oficines centrals de Microsoft a Madrid respectivament, tindràs l'oportunitat de conèixer de la mà dels especialistes cloud tant de Microsoft com de Softeng, les últimes novetats en matèria de seguretat , col·laboració moderna, mobilitat i en general, les claus per accelerar la transformació digital de la teva empresa. Així mateix, entrarem en detall en com les solucions de Microsoft t'ajuden a complir el GDPR, el nou reglament general de protecció de dades que entrarà en vigor el pròxim 25 de maig de l'2018.

Els nostres esdeveniments, punt de trobada de professionals
Després d'11 reeixides edicions, el nostre esdeveniment s'ha convertit en una cita indispensable per a decisors de negoci (directors generals, CIO'S, Responsables de Màrqueting i Recursos Humans, etc ...) els qui a més de poder assistir a interessants xerrades, tenen l'oportunitat de fer networking amb la resta de convidats, així com intercanviar dubtes i experiència amb especialistes tant de Microsoft com de Softeng.

16 y 22 de febrero ¡Resérvate estas fechas!

16 y 22 de febrero ¡Resérvate estas fechas!

 

Si has vingut a anteriors esdeveniments i vols conèixer tot el que t'ofereix el núvol de Microsoft en matèria de seguretat, aquesta és la teva oportunitat. I si et vas perdre els anteriors esdeveniments, No ho pots deixar escapar! En qualsevol cas, roman atent perquè en les pròximes setmanes publicarem l'agenda de l'esdeveniment.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal