Notícies

Actualitat del Partner de Microsoft

Notícies i projectes amb tecnologia Microsoft

21/4/2022
Intress confia a Softeng per modernitzar la seva infraestructura amb Azure i potenciar el treball en mobilitat

Intress (Institut de Treball Social i de Serveis Socials) és una associació sense ànim de lucre la missió del qual és contribuir a la promoció, gestió i millora de la qualitat dels serveis de benestar social i d'atenció a les persones en risc d'exclusió social, amb professionalitat i compromís.

Des d'Intress compten amb Softeng, especialistes en les solucions al núvol d'Azure, perquè els acompanyi en la modernització de la seva infraestructura, que els permeti controlar l'entorn dels usuaris i millorar el rendiment de la xarxa i les aplicacions corporatives.

llegir més ...
 
22/3/2022
Softeng lliura el premi a la CIO destacada a 'La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica'

El passat dilluns 21 de març es va celebrar la 27a edició “La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica” a Barcelona. Per part nostra, Carlos Colell, CEO de Softeng, va lliurar el premi 'Joan Clarke' que reconeix la CIO destacada, a Mercedes Buxadera, CIO per al Sud d'Europa del Grup Danone.

llegir més ...
 
21/3/2022
Ediciones Urano potencia el treball en remot modernitzant la seva infraestructura amb Azure Virtual Desktop, juntament amb l'acompanyament de Softeng

Ediciones Urano és una editorial, creada el 1983 i amb presència a 8 països, que està formada per un grup de persones amb llarga experiència al món editorial i compta amb 14 segells de referència com Empresa Activa, Titania o Umbriel Editores, entre d'altres. yes

Degut a l'obsolescència ia problemes de rendiment compten amb Softeng, com a especialistes en les solucions al núvol de Microsoft, perquè els acompanyi en la modernització de la seva infraestructura amb l'objectiu de potenciar el treball híbrid de manera segura i millorar l'experiència d'usuari per incrementar-ne la productivitat.

llegir més ...
 
1/3/2022
Softeng comparteix les solucions als reptes del CISO i CIO a l'IDC-IDG Cybersecurity Digital Forum 2022

Des de Softeng hem participat a l''IDC-IDG Cybersecurity Digital Forum 2022" com Diamond Partners. Carlos Colell, CEO de Softeng, ha analitzat en el seu keynote els 5 reptes a què s'han d'enfrontar els CISOs per abordar la ciberseguretat i com des de Softeng els acompanyem amb les solucions al núvol de Microsoft.

Durant l'esdeveniment, José Antonio Cano, Research Director d'IDC Espanya, ha entrevistat José María Sánchez-Cid, Director d'IT de Via Célere, per comptar amb la visió del client parlant sobre com estan seguint un model de seguretat Zero Trust, amb l'acompanyament de Softeng.

llegir més ...
 
14/2/2022
Via Célere, construint una estratègia de seguretat Zero Trust amb l'acompanyament de Softeng

Via Célere és una companyia immobiliària especialitzada en el desenvolupament, la inversió i la gestió d'actius residencials. La companyia comptava amb unes mesures de seguretat bàsiques i tradicionals i, després de dur a terme una auditoria interna i externa de seguretat, van observar la necessitat de disposar de mesures de seguretat més avançades per detectar, prevenir i respondre a possibles incidents de ciberseguretat.

llegir més ...
 
12/2/2022
Softeng obté l'especialització avançada: “Migració del Windows Server i SQL Server a Microsoft Azure”

A Softeng estem molt orgullosos d'haver aconseguit una nova especialització avançada de Microsoft. Un reconeixement d'alt valor únicament a l'abast dels partners de Microsoft que tenen una competència Gold Cloud Platform activa, amb un èxit contrastat en la implementació de la solució en clients i que, a més, superen una auditoria rigorosa de tercers sobre les capacitats tècniques.

llegir més ...
 
10/1/2022
Softeng, Diamond Partner de l'IDC & IDG Cybersecurity Digital Forum 2022

A Softeng participarem a la propera edició del fòrum anual Cybersecurity Digital Forum 2022 durant els dies 15, 16 i 17 de febrer. Es tracta de l'esdeveniment digital més gran sobre ciberseguretat a Espanya, organitzat per IDC i IDG, que reuneix més de 200 líders tecnològics i persones clau en la presa de decisió.

Com Diamond Partner de l'esdeveniment, des de Softeng estarem a la primera línia abordant els temes i tendències més rellevants al voltant de la ciberseguretat, des de la seva importància estratègica a les organitzacions fins a les millors pràctiques i les solucions més adequades a cada necessitat, entre d'altres.

llegir més ...
 
15/12/2021
Softeng reconeguda entre les 20 millors empreses de ciberseguretat d'Europa

Com a resultat d'un procés d'anàlisi i avaluació del mercat per ajudar les empreses a distingir els proveïdors més ben qualificats per a les seves necessitats, la revista Enterprise Security ha reconegut Softeng com una de les 20 millors companyies referents a ciberseguretat d'Europa. única empresa a Espanya i un dels quatre partners de Microsoft seleccionats.

llegir més ...
 
10/12/2021
Connectant les fites del 2021 amb els reptes del demà

La ràpida acceleració de la transformació digital de les empreses que estem vivint ha posat el focus del lideratge corporatiu en la cultura i la tecnologia .

A Softeng hem avançat en aquest camí superant tres objectius estratègics per fer front als reptes actuals i del demà. A continuació, us compartim les nostres fites més destacades el 2021 i un avenç amb la mirada posada en els reptes del 2022.

llegir més ...
 
29/11/2021
Volotea avança en la seva estratègia de seguretat de la mà de Softeng

La companyia ha fet un pas més en la seva estratègia de seguretat amb l'objectiu de gestionar, administrar i protegir de manera òptima els dispositius, correus electrònics i identitats dels seus empleats de la mà de Softeng, que ha ajudat Volotea, a identificar i avaluar conjuntament la situació i les necessitats de seguretat per determinar les capes d'actuació òptimes que millor s'adapten al seu entorn corporatiu.

llegir més ...
 

La professionalitat i coneixements dels enginyers de Softeng així com el seu tracte cordial han propiciat que l'adopció a Exchange línia hagi resultat molt ràpida i sense problemes.

Felix Roda | Director IT ESTABLIMENTS MIRÓ

Després de sondejar a diversos partners ens vam decidir per Softeng; ells amb el seu coneixement ens estan ajudant a implantar i entendre Office 365 i canviarà la nostra cultura digital.

Jo RDI de Martín | Director Àrea TIC FIATC

Ens vam decidir per O365 de la mà de Softeng per les seves bones referències. Ha estat un procés ràpid i sense complicacions i amb tota probabilitat seguirem comptant amb Softeng en futurs projectes.

Miguel Angel Hernández | Director IT ZEPPELIN

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Vam escollir a Softeng per les bones referències que vam obtenir d'altres clients i de Microsoft, la seva solució per migrar a l'Office 365 va ser tot un encert. Estem totalment satisfets d'haver apostat per ells.

Sergio Vaquero | Director IT INTECSA INARSA

Estem molt satisfets amb els nombrosos avantatges que Office 365 ofereix a la nostra empresa i amb el treball realitzat per l'equip de professionals de Softeng, ha estat una migració ràpida i sense complicacions.

Santi Verdaguer | Director IT PROQUIMIA

Softeng ens ha demostrat confiança, i presentant-nos solucions que garanteixen al 100% la seguretat i privacitat de la nostra informació.

Ferran Fernandez | Director IT GRUP PERALADA

Estem molt satisfets tant amb el resultat obtingut en el projecte com amb la gestió i administració que Softeng realitza per mantenir la nostra nova infraestructura operativa en Azure.

Antonio Torrejón | Director IT COIB

Softeng ens va ajudar a fer una transició suau al núvol sense problemes rellevants i resolent amb eficiència els reptes que es van plantejar, sentint-nos en tot moment ben acompanyats. Continuem treballant amb ells en nous projectes amb total satisfacció.

Jorge Riaza | Director IT Aritex

Apostem per això i va ser tot un encert per els nombrosos avantatges que Azure ens ofereix pel que fa a estalvi de costos, flexibilitat i rendiment.

Antoni Torrejón | Director IT COIB

La professionalitat de Softeng tant en el seu assessorament com en la implantació de les plataformes han fet que l'adaptació a l'Office 365 hagi resultat tot un èxit.

Antoni Lucea | Responsable sistemes MACBA

Softeng ha demostrat un profund coneixement de les solucions cloud de Microsoft i un altíssim grau de professionalitat, disponibilitat i implicació. Estem realment satisfets amb els resultats obtinguts i comptarem amb ells per a futures ocasions.

Javier Gimeno | Rble. IT ALAVA ENGINYERS

Softeng ens va proposar apostar pel núvol i Office 365 ...... El projecte va ser un èxit i Softeng ens va demostrar amb la seva implicació i el coneixement sobre la plataforma Microsoft que és el partner que necessitàvem.

Xavier Carbó | Director IT PECOMARK

Vam optar per Softeng, per l'experiència que tenien en implantacions amb altres clients. Va resultar ser una implantació bastant ràpida i sense problemes.

Samuel Lacarta | Director IT VUELING

Gràcies a la implicació i la bona predisposició de Softeng hem aconseguit abordar amb èxit el projecte obtenint sempre una resposta ràpida tant dels seus enginyers com de la resta de l'equip.

Sergi Ruiz | Rble. Infraestructures IMC TOYS

Amb l'ajuda de Softeng, hem realitzat una migració ràpida i sense inconvenients, acompanyats en tot moment per un gran equip de professionals. Estem molt satisfets amb Softeng i esperem comptar amb ells per a futurs projectes.

Carmen Esclapés | Rble. IT REIG JOFRE

Hem treballat amb Softeng donades les bones referències que vam tenir per part del propi Microsoft. Comptarem amb ells per a futurs projectes per la seva professionalitat i implicació.

Xavier Venteo | Director IT INFOJOBS

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal