Notícies

Actualitat del Partner de Microsoft

Notícies i projectes amb tecnologia Microsoft

3/10/2022
Towa International confia en Softeng per modernitzar el seu entorn tecnològic i estratègia de ciberseguretat

Towa International és la seu internacional de Towa Pharmaceutical, una companyia farmacèutica amb seu a Osaka (Japó) que es dedica des de 1951 a la investigació, el desenvolupament i la producció de medicaments genèrics d'alta qualitat i valor afegit per tal de contribuir a la salut integral dels pacients.

Towa International ha triat Softeng perquè els acompanyi, a nivell global, en la seva adopció del cloud amb dos objectius estratègics: la modernització del lloc de treball i la seva estratègia de ciberseguretat.

llegir més ...
 
21/9/2022
Softeng, Gold Partner del CIO Summit Espanya 2022

Un any més, a Softeng patrocinem com a Gold Partner el CIO Summit Espanya 2022, l'esdeveniment de referència per compartir les claus sobre els desafiaments que han d'abordar els CIO, els quals tenen un paper estratègic en la digitalització de les empreses.

A més, participem a la taula rodona: “El creixent abast de la confiança digital. Assegurar la mà d'obra, els clients, les cadenes de subministrament i les aplicacions”, per compartir amb tots els assistents com poden abordar els reptes complexos de la ciberseguretat seguint un model Zero Trust per minimitzar els riscos subjacents de la digitalització i avançar amb seguretat en els objectius de negoci.

llegir més ...
 
21/9/2022
Softeng patrocina el VI Torneig de Pàdel Solidari XAP per col·laborar amb l'Hospital Sant Joan de Déu, que organitza el Grup Constant

Un any més, des de Softeng hem col·laborat amb l'Hospital Sant Joan de Déu patrocinant la VI edició del Torneig de Pàdel Solidari XAP que organitza Grup Constant, l'objectiu del qual és recaptar fons per al projecte Pediatric Cancer Center.

En concret, a través dels tornejos solidaris XAP del Grup Constant, recaptem fons per col·laborar amb l'Hospital Sant Joan de Déu en la lluita contra el càncer infantil i la investigació de teràpies més efectives i menys invasives.

llegir més ...
 
6/7/2022
Proper esdeveniment digital: Com construir una plataforma analítica moderna per aprofitar tot el potencial de les dades

En aquest esdeveniment digital aprofundirem sobre els reptes de les empreses en la creació dels seus sistemes danàlisi i totes les possibilitats que ofereixen la intel·ligència artificial i machine learning en una solució de data. Tot això amb l'objectiu d'ajudar-vos a tenir una visió més àmplia de les eines disponibles de Microsoft Azure per aconseguir que un projecte de Data sigui un èxit.

llegir més ...
 
21/6/2022
Softeng, reconeguda per Microsoft com a Azure Expert Managed Service Provider (MSP)

Estem molt orgullosos d'haver aconseguit aquest reconeixement com a Azure Expert Managed Service Provider (MSP), que ens posiciona a l'elit dels partners de Microsoft i reforça el nostre lideratge en digitalització i ciberseguretat. Dentre els milers de partners que hi ha al món, només al voltant de 100 - menys de 25 a Europa - estan acreditats com Azure Expert MSP. Des d'ara, Softeng n'és un!

llegir més ...
 
21/4/2022
Intress confia en Softeng per modernitzar la seva infraestructura amb Azure i potenciar el treball en mobilitat

Intress (Institut de Treball Social i de Serveis Socials) és una associació sense ànim de lucre la missió del qual és contribuir a la promoció, gestió i millora de la qualitat dels serveis de benestar social i d'atenció a les persones en risc d'exclusió social, amb professionalitat i compromís.

Des d'Intress compten amb Softeng, especialistes en les solucions al núvol d'Azure, perquè els acompanyi en la modernització de la seva infraestructura, que els permeti controlar l'entorn dels usuaris i millorar el rendiment de la xarxa i les aplicacions corporatives.

llegir més ...
 
22/3/2022
Softeng lliura el premi a la CIO destacada a 'La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica'

El passat dilluns 21 de març es va celebrar la 27a edició “La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica” a Barcelona. Per part nostra, Carlos Colell, CEO de Softeng, va lliurar el premi 'Joan Clarke' que reconeix la CIO destacada, a Mercedes Buxadera, CIO per al Sud d'Europa del Grup Danone.

llegir més ...
 
21/3/2022
Ediciones Urà potencia el treball en remot modernitzant la seva infraestructura amb Azure Virtual Desktop, juntament amb l'acompanyament de Softeng

Des de Softeng, com a especialistes en les solucions al núvol de Microsoft, acompanyem Ediciones Urano en la modernització de la seva infraestructura per permetre un accés ràpid i fiable a l'entorn corporatiu, garantir la seguretat sota els principis de Confiança Zero i comptar amb una solució escalable .

llegir més ...
 
1/3/2022
Softeng comparteix les solucions als reptes del CISO i CIO a l'IDC-IDG Cybersecurity Digital Forum 2022

Des de Softeng hem participat a l''IDC-IDG Cybersecurity Digital Forum 2022" com Diamond Partners. Carlos Colell, CEO de Softeng, ha analitzat en el seu keynote els 5 reptes a què s'han d'enfrontar els CISOs per abordar la ciberseguretat i com des de Softeng els acompanyem amb les solucions al núvol de Microsoft.

Durant l'esdeveniment, José Antonio Cano, Research Director d'IDC Espanya, ha entrevistat José María Sánchez-Cid, Director d'IT de Via Célere, per comptar amb la visió del client parlant sobre com estan seguint un model de seguretat Zero Trust, amb l'acompanyament de Softeng.

llegir més ...
 
14/2/2022
Via Célere, construint una estratègia de seguretat Zero Trust amb l'acompanyament de Softeng

Via Célere és una companyia immobiliària especialitzada en el desenvolupament, la inversió i la gestió d'actius residencials. La companyia comptava amb unes mesures de seguretat bàsiques i tradicionals i, després de dur a terme una auditoria interna i externa de seguretat, van observar la necessitat de disposar de mesures de seguretat més avançades per detectar, prevenir i respondre a possibles incidents de ciberseguretat.

llegir més ...
 

La professionalitat i coneixements dels enginyers de Softeng així com el seu tracte cordial han propiciat que l'adopció a Exchange línia hagi resultat molt ràpida i sense problemes.

Felix Roda | Director IT ESTABLIMENTS MIRÓ

Després de sondejar a diversos partners ens vam decidir per Softeng; ells amb el seu coneixement ens estan ajudant a implantar i entendre Office 365 i canviarà la nostra cultura digital.

Jo RDI de Martín | Director Àrea TIC FIATC

Ens vam decidir per O365 de la mà de Softeng per les seves bones referències. Ha estat un procés ràpid i sense complicacions i amb tota probabilitat seguirem comptant amb Softeng en futurs projectes.

Miguel Angel Hernández | Director IT ZEPPELIN

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Vam escollir a Softeng per les bones referències que vam obtenir d'altres clients i de Microsoft, la seva solució per migrar a l'Office 365 va ser tot un encert. Estem totalment satisfets d'haver apostat per ells.

Sergio Vaquero | Director IT INTECSA INARSA

Estem molt satisfets amb els nombrosos avantatges que Office 365 ofereix a la nostra empresa i amb el treball realitzat per l'equip de professionals de Softeng, ha estat una migració ràpida i sense complicacions.

Santi Verdaguer | Director IT PROQUIMIA

Softeng ens ha demostrat confiança, i presentant-nos solucions que garanteixen al 100% la seguretat i privacitat de la nostra informació.

Ferran Fernandez | Director IT GRUP PERALADA

Estem molt satisfets tant amb el resultat obtingut en el projecte com amb la gestió i administració que Softeng realitza per mantenir la nostra nova infraestructura operativa en Azure.

Antonio Torrejón | Director IT COIB

Softeng ens va ajudar a fer una transició suau al núvol sense problemes rellevants i resolent amb eficiència els reptes que es van plantejar, sentint-nos en tot moment ben acompanyats. Continuem treballant amb ells en nous projectes amb total satisfacció.

Jorge Riaza | Director IT Aritex

Apostem per això i va ser tot un encert per els nombrosos avantatges que Azure ens ofereix pel que fa a estalvi de costos, flexibilitat i rendiment.

Antoni Torrejón | Director IT COIB

La professionalitat de Softeng tant en el seu assessorament com en la implantació de les plataformes han fet que l'adaptació a l'Office 365 hagi resultat tot un èxit.

Antoni Lucea | Responsable sistemes MACBA

Softeng ha demostrat un profund coneixement de les solucions cloud de Microsoft i un altíssim grau de professionalitat, disponibilitat i implicació. Estem realment satisfets amb els resultats obtinguts i comptarem amb ells per a futures ocasions.

Javier Gimeno | Rble. IT ALAVA ENGINYERS

Softeng ens va proposar apostar pel núvol i Office 365 ...... El projecte va ser un èxit i Softeng ens va demostrar amb la seva implicació i el coneixement sobre la plataforma Microsoft que és el partner que necessitàvem.

Xavier Carbó | Director IT PECOMARK

Vam optar per Softeng, per l'experiència que tenien en implantacions amb altres clients. Va resultar ser una implantació bastant ràpida i sense problemes.

Samuel Lacarta | Director IT VUELING

Gràcies a la implicació i la bona predisposició de Softeng hem aconseguit abordar amb èxit el projecte obtenint sempre una resposta ràpida tant dels seus enginyers com de la resta de l'equip.

Sergi Ruiz | Rble. Infraestructures IMC TOYS

Amb l'ajuda de Softeng, hem realitzat una migració ràpida i sense inconvenients, acompanyats en tot moment per un gran equip de professionals. Estem molt satisfets amb Softeng i esperem comptar amb ells per a futurs projectes.

Carmen Esclapés | Rble. IT REIG JOFRE

Hem treballat amb Softeng donades les bones referències que vam tenir per part del propi Microsoft. Comptarem amb ells per a futurs projectes per la seva professionalitat i implicació.

Xavier Venteo | Director IT INFOJOBS

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal