Notícies

Actualitat del Partner de Microsoft

Notícies i projectes amb tecnologia Microsoft

10/10/2021
Softeng obté l'especialització avançada: "Solucions personalitzades per a Microsoft Teams"

Estem molt orgullosos de ser reconeguts novament per Microsoft, aquesta vegada com a especialistes en implantar amb èxit solucions personalitzades per a Microsoft Teams.

Aquesta especialització avançada té com a objectiu reconèixer els partners amb experiència demostrada en la plataforma de Microsoft Teams, garantint que tenim la capacitat de desenvolupar i implementar solucions personalitzades de Microsoft Teams.

llegir més ...
 
25/8/2021
Softeng obté l'especialització avançada: "Microsoft Azure Virtual Desktop"

Estem molt orgullosos de ser reconeguts novament per Microsoft, aquesta vegada com a especialistes en Microsoft Azure Virtual Desktop (abans, Windows Virtual Desktop).

Aquesta especialització certifica la nostra capacitat i àmplia experiència per implementar, optimitzar i protegir la infraestructura d'escriptori virtual a Azure, ajudant als nostres clients a millorar els seus processos de negoci ia contribuir en la implementació de la seva estratègia de transformació digital de manera eficient i segura.

llegir més ...
 
16/7/2021
Softeng, finalista com a millor partner de Ciberseguretat en els premis Microsoft Inspire

A Espanya, Microsoft va reunir el passat 14 de juliol als seus partners en una sessió especial en què a més de compartir les prioritats i línies estratègiques d'aquest nou exercici, s'ha reconegut la feina dels més de 11.000 partners que formen l'ecosistema Microsoft en Espanya, premiant la seva excel·lència en termes d'innovació i implementació de solucions basades en tecnologia de la companyia.

En aquesta sessió, Softeng ha quedat finalista en la categoria de millor partner d'Espanya en Ciberseguretat pels èxits aconseguits aquest any en aquesta especialitat, gràcies a les nostres competències tecnològiques, excel·lència i innovació, projectes realitzats i satisfacció dels nostres clients.

llegir més ...
 
26/5/2021
Softeng obté la nova especialització avançada: "Reunions i sales de reunió per a Microsoft teams"

Ens enorgulleix anunciar que hem aconseguit una nova especialització avançada que reconeix la nostra àmplia experiència i capacitació en la implementació de solucions de reunions per a Microsoft Teams.

Aquest nou reconeixement s'ha aconseguit gràcies a la demostrada capacitació tecnològica dels nostres enginyers a través de les certificacions oficials, la competència Gold de Productivitat i a l'elevat nombre de clients de mitjana i gran empresa a què Softeng ha ajudat a transformar els seus espais de reunió en sales de reunió modernes, segures i intel·ligents.

llegir més ...
 
14/5/2021
Softeng obté la nova especialització avançada: "Govern i protecció de la informació"

Aquest nou reconeixement s'ha aconseguit gràcies a la demostrada capacitació tecnològica dels nostres enginyers a través de les certificacions oficials, la competència Gold de Seguretat i a l'elevat nombre de clients de mitjana i gran empresa a què Softeng ha implantat amb èxit les solucions per satisfer les necessitats de seguretat i compliment dels nostres clients.

llegir més ...
 
4/3/2021
Cas d'èxit de ciberseguretat en ASCIRES

Ascires és el grup biomèdic líder a Espanya en genètica, diagnòstic per imatge i medicina nuclear, a més d'un referent en oncologia radioteràpica.

En el seu coneixement i la seva contínua aposta per adquirir innovació i l'última tecnologia, Ascires inverteix des de fa anys en la seguretat de les seves infraestructures i sistemes, apostant per Softeng com a partner de confiança en Seguretat i Cloud.

llegir més ...
 
4/3/2021
Softeng obté l'especialització avançada "Protecció contra amenaces" de Microsoft

Estem encantats d'anunciar que hem aconseguit una nova especialització avançada que reconeix la nostra àmplia experiència en la implementació de solucions de protecció contra amenaces en el núvol de Microsoft.

Aquest nou reconeixement s'ha aconseguit gràcies a la demostrada capacitació tecnològica dels nostres enginyers a través de les certificacions oficials, la competència Gold de Seguretat i a l'elevat nombre de clients de mitjana i gran empresa a què Softeng ha implantat amb èxit les solucions de protecció contra amenaces de Microsoft.

llegir més ...
 
9/2/2021
Què passarà aquest any amb l'esdeveniment anual de Softeng i Microsoft?

Cada any per aquestes dates, posem en marxa els motors i vam començar a treballar il·lusionats en la preparació de l'esdeveniment anual de Softeng i Microsoft. Un esdeveniment que amb el pas el temps ha anat transformant-se i evolucionant fins convertir-se en un dels esdeveniments de referència en el panorama nacional sobre solucions en el núvol de Microsoft.

Aquest any, tot i les circumstàncies, no volem ser menys i en aquest article t'expliquem com ho farem.

llegir més ...
 
8/2/2021
SOFTENG obté la certificació ISO 27001 homologant el nostre compromís i experiència en ciberseguretat

Ens complau anunciar que hem aconseguit el certificat de Sistema de gestió de seguretat de la informació ISO 27001 que garanteix la màxima qualitat i seguretat dels sistemes de la informació de Softeng, que donen suport tant a la companyia com a tots els nostres clients i que consolida la nostra cultura corporativa de ciberseguretat.

llegir més ...
 
1/2/2021
Softeng obté l'especialització avançada: Gestió d'identitats i accessos

Estem orgullosos d'anunciar que hem aconseguit una nova especialització avançada que reconeix la nostra àmplia experiència i capacitació en la implementació de solucions d'identitat en el núvol de Microsoft amb Azure Active Directory Premium. Aquesta nova especialització se suma a les ja aconseguides de "Implementació de la feina en equip" i "Adopció i gestió de l'canvi", ia l'extensa llista de competències tecnològiques acreditades que ens posicionen com un dels partners de Microsoft més capacitats a nivell mundial.

llegir més ...
 

La professionalitat i coneixements dels enginyers de Softeng així com el seu tracte cordial han propiciat que l'adopció a Exchange línia hagi resultat molt ràpida i sense problemes.

Felix Roda | Director IT ESTABLIMENTS MIRÓ

Després de sondejar a diversos partners ens vam decidir per Softeng; ells amb el seu coneixement ens estan ajudant a implantar i entendre Office 365 i canviarà la nostra cultura digital.

Jo RDI de Martín | Director Àrea TIC FIATC

Ens vam decidir per O365 de la mà de Softeng per les seves bones referències. Ha estat un procés ràpid i sense complicacions i amb tota probabilitat seguirem comptant amb Softeng en futurs projectes.

Miguel Angel Hernández | Director IT ZEPPELIN

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Vam escollir a Softeng per les bones referències que vam obtenir d'altres clients i de Microsoft, la seva solució per migrar a l'Office 365 va ser tot un encert. Estem totalment satisfets d'haver apostat per ells.

Sergio Vaquero | Director IT INTECSA INARSA

Estem molt satisfets amb els nombrosos avantatges que Office 365 ofereix a la nostra empresa i amb el treball realitzat per l'equip de professionals de Softeng, ha estat una migració ràpida i sense complicacions.

Santi Verdaguer | Director IT PROQUIMIA

Softeng ens ha demostrat confiança, i presentant-nos solucions que garanteixen al 100% la seguretat i privacitat de la nostra informació.

Ferran Fernandez | Director IT GRUP PERALADA

Estem molt satisfets tant amb el resultat obtingut en el projecte com amb la gestió i administració que Softeng realitza per mantenir la nostra nova infraestructura operativa en Azure.

Antonio Torrejón | Director IT COIB

Softeng ens va ajudar a fer una transició suau al núvol sense problemes rellevants i resolent amb eficiència els reptes que es van plantejar, sentint-nos en tot moment ben acompanyats. Continuem treballant amb ells en nous projectes amb total satisfacció.

Jorge Riaza | Director IT Aritex

Apostem per això i va ser tot un encert per els nombrosos avantatges que Azure ens ofereix pel que fa a estalvi de costos, flexibilitat i rendiment.

Antoni Torrejón | Director IT COIB

La professionalitat de Softeng tant en el seu assessorament com en la implantació de les plataformes han fet que l'adaptació a l'Office 365 hagi resultat tot un èxit.

Antoni Lucea | Responsable sistemes MACBA

Softeng ha demostrat un profund coneixement de les solucions cloud de Microsoft i un altíssim grau de professionalitat, disponibilitat i implicació. Estem realment satisfets amb els resultats obtinguts i comptarem amb ells per a futures ocasions.

Javier Gimeno | Rble. IT ALAVA ENGINYERS

Softeng ens va proposar apostar pel núvol i Office 365 ...... El projecte va ser un èxit i Softeng ens va demostrar amb la seva implicació i el coneixement sobre la plataforma Microsoft que és el partner que necessitàvem.

Xavier Carbó | Director IT PECOMARK

Vam optar per Softeng, per l'experiència que tenien en implantacions amb altres clients. Va resultar ser una implantació bastant ràpida i sense problemes.

Samuel Lacarta | Director IT VUELING

Gràcies a la implicació i la bona predisposició de Softeng hem aconseguit abordar amb èxit el projecte obtenint sempre una resposta ràpida tant dels seus enginyers com de la resta de l'equip.

Sergi Ruiz | Rble. Infraestructures IMC TOYS

Amb l'ajuda de Softeng, hem realitzat una migració ràpida i sense inconvenients, acompanyats en tot moment per un gran equip de professionals. Estem molt satisfets amb Softeng i esperem comptar amb ells per a futurs projectes.

Carmen Esclapés | Rble. IT REIG JOFRE

Hem treballat amb Softeng donades les bones referències que vam tenir per part del propi Microsoft. Comptarem amb ells per a futurs projectes per la seva professionalitat i implicació.

Xavier Venteo | Director IT INFOJOBS

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal