Webcasts i Esdeveniments

Webcasts i esdeveniments

Partner de Microsoft líder a Espanya

20/9/2022
Maximitza l'eficàcia dels teus processos de negoci analitzant les dades en temps real i aprofitant el potencial de la Intel·ligència Artificial
Maximitza l'eficàcia dels teus processos de negoci analitzant les dades en temps real i aprofitant el potencial de la IA

En aquest esdeveniment digital els nostres experts t'explicaran com pots abordar algunes eines analítiques avançades (com l'analítica en temps real i el Machine Learning) i mostraran com, gràcies al núvol de Microsoft, es poden fer servir de manera senzilla ia l'abast de qualsevol tipus de empresa.

Mostrarem, a més, com podem incorporar Power BI per ajudar-nos a interpretar i visualitzar les nostres dades.

 
27/4/2022
Esdeveniment digital: Descobreix com portar l'automatització dels teus processos de negoci al següent nivell gràcies a la intel·ligència artificial
Esdeveniment digital: Descobreix com portar l'automatització dels teus processos de negoci al següent nivell gràcies a la intel·ligència artificial

En aquest esdeveniment digital coneixerem les possibilitats que ens ofereixen les solucions al núvol de Microsoft per automatitzar i enriquir els teus processos de negoci mitjançant les eines de Power Platform i la intel·ligència artificial, i com portar la digitalització del nostre negoci al següent nivell gràcies a la combinació de tots dos.

Aprofita aquesta oportunitat per saber més sobre Power Platform, la intel·ligència artificial i les últimes novetats de Microsoft en un esdeveniment dinàmic, sense tecnicismes i amb exemples pràctics i comuns amb què et sentiràs identificat.

 
30/11/2021
Esdeveniment Transformació Digital Segura: Com pots protegir la informació de la teva empresa sense deixar de treballar de manera productiva
Esdeveniment Transformació Digital Segura: Com pots protegir la informació de la teva empresa sense deixar de treballar de manera productiva

A l'últim esdeveniment digital de l'any coneixerem les possibilitats que ens ofereixen les eines de Microsoft per treballar de forma eficaç i productiva, tal com hem vist als esdeveniments anteriors, alhora que els sistemes de protecció eviten que es generin incidents de seguretat i fuites dinformació.

Descobrirem, a més, com els sistemes de protecció de la informació no només ens ajuden a protegir la nostra organització al núvol, sinó també des de qualsevol dispositiu, en qualsevol moment i en qualsevol lloc.

 
15/11/2021
Esdeveniment Transformació Digital Segura: Descobreix les claus per dominar Microsoft Teams i evitar el desordre dels teus equips
Esdeveniment Transformació Digital Segura: Descobreix les claus per dominar Microsoft Teams i evitar el desordre dels teus equips

Microsoft Teams és una eina dissenyada per millorar la productivitat i eficàcia dels equips de treball de qualsevol empresa.

Tot i això, l'ús descontrolat de les seves funcionalitats pot resultar en un creixement caòtic d'equips i contingut redundant i desorganitzat; generant un malbaratament de recursos i provocant la confusió entre els usuaris. Un control eficaç de Microsoft Teams mitjançant pautes clares pot marcar la diferència entre un entorn col·laboratiu eficaç i un param digital mal organitzat i improductiu.

En aquest esdeveniment digital revelarem les claus per definir unes bones pràctiques que satisfacin les necessitats de qualsevol organització i veurem com tots hi podem participar per mantenir un entorn cuidat i organitzat.

 
17/9/2021
Esdeveniment Transformació Digital Segura: Descobreix el potencial ocult de les teves dades gràcies a Power Platform i la intel·ligència artificial
Esdeveniment Transformació Digital Segura: Descobreix el potencial ocult de les teves dades gràcies a Power Platform i la intel·ligència artificial.

L'adopció de la Transformació Digital per part de les empreses està generant uns volums d'informació molt grans que estan causant una veritable revolució en el món de l'anàlisi de dades. La digitalització de processos que anteriorment eren manuals provoca el naixement de nous orígens de dades que abans no existien i fins i tot ha afegit paraules noves al nostre vocabulari, com Big Data.

En aquest esdeveniment digital coneixerem les possibilitats que ens ofereixen les eines de Microsoft per dur a terme ambiciosos processos de Data, veurem com la Intel·ligència Artificial de Microsoft democratitza l'accés a aquest tipus de tecnologia, fins fa poc exclusiva de les grans multinacionals, i descobrirem com podem explotar tota la informació amb Power BI i integrar el sistema de presa de decisions amb les altres eines que disposa Power Platform.

 
15/6/2021
Esdeveniment Transformació Digital Segura: Com millorar la seguretat de la teva empresa i ser més ciber-resilient, mitjançant la intel·ligència artificial de Microsoft
Esdeveniment Transformació Digital Segura: Com millorar la seguretat de la teva empresa i ser més ciber-resilient, mitjançant la intel·ligència artificial de Microsoft

La transformació digital i el creixement de serveis en el núvol amplien les superfícies d'atac a les empreses, augmentant el risc de patir incidents de seguretat. Aquesta realitat requereix a les organitzacions implementar més mesures de seguretat, ocasionant, ara que ja tenen visibilitat, que els departaments d'IT es vegin desbordats a causa de el gran volum d'alertes a gestionar.

Quan es produeix un incident cal actuar ràpid i amb precisió, i és aquí on la ciberseguretat i la intel·ligència artificial guarden una estreta relació. Gràcies a Microsoft 365, tenim la capacitat per protegir-nos, detectar, respondre i recuperar-nos de les amenaces de seguretat, que en els últims temps s'han incrementat en nombre i complexitat.

En l'esdeveniment anterior us ensenyem com descobrir les amenaces de seguretat gràcies a Microsoft 365, i en aquest, us mostrarem com protegir-nos davant bretxes i fugues d'informació de manera sofisticada, automatitzant la gestió d'alertes gràcies a la intel·ligència artificial.

 
15/4/2021
Esdeveniment Transformació Digital Segura: Com descobrir les amenaces de seguretat en la teva empresa gràcies a Microsoft 365
Esdeveniment Transformació Digital Segura: Com descobrir les amenaces de seguretat en la teva empresa gràcies a Microsoft 365

El pas de les empreses cap al núvol ha provocat un canvi en la metodologia de treball i en la manera en què els seus empleats i col·laboradors externs accedeixen a la informació corporativa. Aquest fet ha generat un canvi de paradigma pel que fa a la seguretat, ja que els usuaris treballen amb tot tipus de dispositius, des de diferents ubicacions i sovint, sense el control adequat.

Paral·lelament, els cibercriminals aprofiten aquesta situació per accedir al nostre entorn i comprometre el nostre negoci. De fet, segons dades aparegudes recentment en els mitjans, l'any passat, els incidents de ciberseguretat greus a Espanya gestionats pel INCIBE van arribar als 130.000 casos. A més, durant el 2021 els atacs s'han incrementat més d'un 80% incloent també a Pimes, el que ha portat a el govern a establir un pla d'ajuda a les empreses.

Per tot això, en aquest esdeveniment dirigit a directius IT i responsables de seguretat, mostrarem com identificar amenaces i fugues d'informació que puguin afectar el nostre negoci, a més de conèixer el nivell de risc de patir un incident de seguretat.

 

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti molt útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

Després de sondejar a diversos partners ens vam decidir per Softeng; ells amb el seu coneixement ens estan ajudant a implantar i entendre Office 365 i canviarà la nostra cultura digital.

Jo RDI de Martín | Director Àrea TIC FIATC

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal