Webcasts i Esdeveniments

Webcasts i esdeveniments

Partner de Microsoft líder a Espanya

15/6/2021
Esdeveniment Transformació Digital Segura: Com millorar la seguretat de la teva empresa i ser més ciber-resilient, mitjançant la intel·ligència artificial de Microsoft
Esdeveniment Transformació Digital Segura: Com millorar la seguretat de la teva empresa i ser més ciber-resilient, mitjançant la intel·ligència artificial de Microsoft

La transformació digital i el creixement de serveis en el núvol amplien les superfícies d'atac a les empreses, augmentant el risc de patir incidents de seguretat. Aquesta realitat requereix a les organitzacions implementar més mesures de seguretat, ocasionant, ara que ja tenen visibilitat, que els departaments d'IT es vegin desbordats a causa de el gran volum d'alertes a gestionar.

Quan es produeix un incident cal actuar ràpid i amb precisió, i és aquí on la ciberseguretat i la intel·ligència artificial guarden una estreta relació. Gràcies a Microsoft 365, tenim la capacitat per protegir-nos, detectar, respondre i recuperar-nos de les amenaces de seguretat, que en els últims temps s'han incrementat en nombre i complexitat.

En l'esdeveniment anterior us ensenyem com descobrir les amenaces de seguretat gràcies a Microsoft 365, i en aquest, us mostrarem com protegir-nos davant bretxes i fugues d'informació de manera sofisticada, automatitzant la gestió d'alertes gràcies a la intel·ligència artificial.

 
15/4/2021
Esdeveniment Transformació Digital Segura: Com descobrir les amenaces de seguretat en la teva empresa gràcies a Microsoft 365
Esdeveniment Transformació Digital Segura: Com descobrir les amenaces de seguretat en la teva empresa gràcies a Microsoft 365

El pas de les empreses cap al núvol ha provocat un canvi en la metodologia de treball i en la manera en què els seus empleats i col·laboradors externs accedeixen a la informació corporativa. Aquest fet ha generat un canvi de paradigma pel que fa a la seguretat, ja que els usuaris treballen amb tot tipus de dispositius, des de diferents ubicacions i sovint, sense el control adequat.

Paral·lelament, els cibercriminals aprofiten aquesta situació per accedir al nostre entorn i comprometre el nostre negoci. De fet, segons dades aparegudes recentment en els mitjans, l'any passat, els incidents de ciberseguretat greus a Espanya gestionats pel INCIBE van arribar als 130.000 casos. A més, durant el 2021 els atacs s'han incrementat més d'un 80% incloent també a Pimes, el que ha portat a el govern a establir un pla d'ajuda a les empreses.

Per tot això, en aquest esdeveniment dirigit a directius IT i responsables de seguretat, mostrarem com identificar amenaces i fugues d'informació que puguin afectar el nostre negoci, a més de conèixer el nivell de risc de patir un incident de seguretat.

 
17/3/2021
Esdeveniment Transformació Digital Segura: Com les novetats de Windows Virtual Desktop ens ajuden a treballar de manera més moderna i segura, facilitant la gestió a IT
Esdeveniment Transformació Digital Segura: Com les novetats de Windows Virtual Desktop ens ajuden a treballar de manera més moderna i segura, facilitant la gestió a IT

Cada vegada més, les empreses es troben amb la necessitat de treballar remotament de manera àgil i eficient, amb solucions que permetin als equips continuar sent productius i adaptar-se a qualsevol eventualitat, però garantint sempre la seguretat de l'empresa.

Per aquest motiu, seguint la sèrie d'esdeveniments digitals sobre la Transformació Digital Segura que estem realitzant aquest any, volia convidar-te a aquest nou esdeveniment en el qual us parlarem de la forma més moderna de treballar en remot amb Windows Virtual Desktop, mostrant a través d'una demo un escenari real amb les novetats més recent pel que fa a experiència d'usuari i el fàcil que és gestionar aquesta solució.

Serà un esdeveniment dirigit a responsables IT i decisors de negoci, en el qual tindràs l'oportunitat de descobrir sense tecnicismes, els beneficis que ofereix als usuaris, departaments IT ia l'empresa, així com conèixer els punts que has de tenir en compte abans de plantejar-te treballar amb Windows Virtual Desktop.

 
23/2/2021
esdeveniment Transformació Digital Segura: Com treure el millor partit de les últimes novetats de Microsoft Teams en els processos de negoci de la teva organització
Esdeveniment Transformació Digital Segura: Com treure el millor partit de les últimes novetats de Microsoft Teams en els processos de negoci de la teva organització

Tots tenim clar que la situació actual ha canviat els hàbits de treball de la majoria de les organitzacions. De manera directa, ha obligat a les empreses a reimaginar la seva forma de treballar, especialment pel que fa a la col·laboració, a la feina en remot i en millorar la seva postura en la seguretat; i en conseqüència a accelerar la seva transformació digital segura.

És per aquest motiu que organitzarem una sèrie d'esdeveniments digitals focalitzats en ajudar les empreses en la seva transformació digital de manera segura. El primer de la sèrie, el dedicarem a les recents novetats de Microsoft Teams i com aquestes plantegen un avantatge per millorar els processos de la nostra organització facilitant la seva transformació digital.

Els nostres especialistes en Microsoft 365 han preparat una sessió en directe seleccionant el més rellevant i evitant tecnicismes, perquè sigui comprensible i de màxima utilitat tant per a personal d'IT com a responsables d'equips, direcció i, de fet, qualsevol usuari de la teva organització que vulgui descobrir tot el potencial d'Teams i les novetats que arribaran en les pròximes setmanes.

 
20/11/2020
Webinar: Com les empreses poden ser més resilients i millorar la seva productivitat incorporant els seus processos de negoci en Microsoft Teams
Webinar: Com les empreses poden ser més resilients i millorar la seva productivitat incorporant els seus processos de negoci en Microsoft Teams

Les empreses estan començant a treballar utilitzant eines modernes de comunicació i col·laboració com Microsoft Teams. Però el que desconeixen és que la majoria dels seus processos de negoci es poden digitalitzar amb agilitat mitjançant les capacitats "Power Platform" incloses en Microsoft 365 i accessibles des Teams.

Per a aquest webinar, els nostres especialistes en Microsoft 365 han preparat una sessió en directe, no tècnica i comprensible, en la qual et mostraran les capacitats de Power Platform (com ara Power Apps, Power Automate i Power BI) i com aquestes, al costat de les últimes novetats de Microsoft Teams, plantegen un altre dels avantatges per ser més resilients i productius, millorant els processos de la nostra organització sense necessitat de coneixements de programació.

 
28/10/2020
Webinar Empreses resilients: La solució més ràpida, productiva i segura per a treballar en remot
Webinar Empreses resilients: La solució més ràpida, productiva i segura per treballar en remot

El passat dijous 22 d'octubre va tenir lloc el nostre webinar "Empreses resilients: la solució més ràpida, productiva i segura d'implantar el treball en remot", un esdeveniment on més de 200 empreses van tenir l'oportunitat d'acompanyar-nos i gaudir d'una presentació conduïda per Jordi Fernández, Cloud Solutions Manager, i Alex Imbernon, Head of CYBERSECURITY.

L'esdeveniment es va dividir en dues parts, una primera on es va exposar quin és el camí que ha de prendre una empresa per arribar a ser resilient i una segona on vam poder assistir a una demo pràctica per veure en què consisteix la solució proposada. Et convidem a que consultis el resum del nostre webinar.

 
6/5/2020
Webinar seguretat: Com protegir les nostres empreses en la nova era de l'teletreball

A causa de la situació generada pel COVID-19, les organitzacions que han pogut fer el canvi brusc cap al teletreball, ho han fet generalment sense estar d'el tot preparades, amb lògiques presses, obviant aspectes clau de seguretat.

Amb l'objectiu d'ajudar en aquest pas clau, hem preparat un webinar de donem en directe en què us comentarem els atacs més comuns que estan patint les empreses en aquest escenari concret de teletreball (la majoria sense saber-ho) i com hem de protegir-nos per evitar- .

 

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti molt útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

Després de sondejar a diversos partners ens vam decidir per Softeng; ells amb el seu coneixement ens estan ajudant a implantar i entendre Office 365 i canviarà la nostra cultura digital.

Jo RDI de Martín | Director Àrea TIC FIATC

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal