Setembre 2015
 

Triplecorona.jpg

Microsoft atorga a Softeng la triple corona cloud com a Partner especialista en Office 365 i Azure

Microsoft torna a reconèixer el nostre talent al atorgar-nos el nivell Gold de la competència Small and Midmarket Cloud Solutions i ens converteix en el primer partner espanyol de Microsoft i un dels pocs a tot el món en obtenir el màxim nivell en les competències Cloud de la companyia .
Llegir més ...

CortanaNews.png

Descobreix el núvol intel·ligent amb Cortana Analytics

Microsoft va presentar Cortana Analytics Suite, un nou servei que aglutina tecnologies cloud en Azure com l'Aprenentatge Automàtic, Power BI, emmagatzematge de Big Data i processament amb intel·ligència perceptual com la visió, la cara i l'anàlisi del llenguatge.

Cortana Analytics està pensat per ajudar a qualsevol negoci a transformar-se a través del poder de les dades, permetent-los realitzar accions intel·ligents a partir de les dades que recopilen.

Llegir més ...

Competitive.png

Millora la competitivitat de la teva empresa -> Reserva't el 27 de Novembre!

El proper 27 de novembre celebrarem conjuntament amb Microsoft una nova edició de l'exitós esdeveniment sobre com impulsar la competitivitat en les empreses. Per això, us explicarem com les solucions i novetats recents en el núvol de Microsoft (Office 365 i Azure), permeten a les empreses incrementar la productivitat, el nivell d'innovació i reduir costos.
Llegir més ...

PortalBuilderNew.png 1

Et presentem les novetats de Softeng Portal Builder 2015

La nova versió de Portal Builder presenta millores d'usabilitat, rendiment i seguretat que t'ajudaran a crear i gestionar llocs web molt més rendibles amb alta productivitat i total autonomia. A més, gràcies al fet que Portal Builder està en el núvol, els nostres clients Premium ja gaudeixen de totes les millores de forma còmoda i automàtica, sense costos afegits de llicències ni de migració.
Llegir més ...

InformacionO365.png

Com trobar el que necessites amb Office 365?

Des del passat mes la plataforma de productivitat en el núvol, Office 365, incorpora una nova capacitat de compliment legal amb la qual els administradors de TI de la teva empresa podran fer cerques avançades d'una manera molt més ràpida i senzilla en tot el contingut de l'Office 365.

En aquest article t'expliquem com trobar la informació que necessites.

Llegir més ...

Aritex.png

El Grup Aritex augmenta la productivitat dels seus empleats gràcies a l'Office 365 i Softeng

El Grup Aritex (Comsa Emte) està consolidat com un dels grups de més prestigi internacional en els seus principals sectors d'activitat, el subministrament de mitjans industrials per al sector de l'automoció i el sector aeroespacial.

L'empresa va triar Office 365 per millorar la productivitat dels seus gairebé 300 usuaris, apostant per Softeng i començant per la implantació del sistema de missatgeria en el núvol Microsoft Exchange Online.

Llegir més ...
 

¿Cómo podemos ayudarte?

Contacta con nosotros y descubre de qué manera podemos ayudarte en el reto que nos plantees.

Contactar ahora

 
Setembre 2015