octubre 2019
 

MFANewsletter.jpg

Com evitar la suplantació de la identitat dels teus usuaris

Moltes empreses es veuen diàriament afectades per bretxes de seguretat que provoquen el robatori, segrest i destrucció de la informació confidencial. Totes aquestes bretxes solen tenir un origen comú: Contrasenyes d'usuaris compromeses.

En efecte, el robatori de contrasenyes està sent molt habitual i posa de manifest la importància de protegir la identitat de l'usuari més enllà de la seva contrasenya, ja que amb el temps acabarà compromesa. En aquest article t'expliquem com augmentar la protecció de la teva empresa de manera molt efectiva.

Llegir més ...

Noticia.jpg

SOFTENG es converteix en el primer partner de Microsoft a Espanya a aconseguir la competència GOLD SECURITY

Softeng es converteix en el primer partner de Microsoft a Espanya i segon a nivell mundial a aconseguir el màxim reconeixement com a especialistes en solucions de seguretat al núvol.

L' elevat nombre de nous clients de mitjana i gran empresa als quals Softeng ha implantat amb èxit solucions de seguretat al núvol ia les certificacions oficials aconseguides pels nostres enginyers, n'han estat les claus.

Llegir més ...

MCAS.jpg

Com controlar l'activitat entre els usuaris i les aplicacions que fa servir la teva empresa mitjançant Microsoft Defender for Cloud Apps

La seguretat és un aspecte crític per a qualsevol empresa que estigui al núvol. Segons estudis, a les empreses s'utilitzen una mitjana de 17 aplicacions al núvol i no setembre amb el coneixement dels responsables IT, exposant a les companyies a riscos de seguretat desconeguts ia incompliments de polítiques de privadesa. Com podem obtenir una visió i control sobre les aplicacions al núvol que utilitzen els usuaris des de les nostres organitzacions?

Llegir més ...

evento.jpg

Arriba una nova oportunitat per assistir al gran esdeveniment anual de Microsoft i Softeng Reserva't la data!

Els propers 6 i 12 de març de 2020 a Barcelona i Madrid respectivament, celebrarem una nova edició del nostre esdeveniment anual sobre solucions en el núvol en el qual tindràs l'oportunitat de conèixer de la mà dels especialistes cloud de Microsoft i Softeng, les últimes novetats en matèria de seguretat, col·laboració moderna, mobilitat i en general, les claus per accelerar la transformació digital de la teva empresa de manera segura.

No t'ho perdis i reserva't ja la data a la teva ciutat més propera !!

Llegir més ...

MajesticNews.jpg

Majestic Hotel Group aposta per Softeng per accelerar la seva transformació digital

El grup hoteler, Majestic Hotel Group, especialitzat en hotels de luxe, c onfió a Softeng per continuar el seu camí cap a la transformació digital amb un projecte d'unificació de la gestió i els entorns col·laboratius de l'Office 365 en els hotels del grup.

En aquest article t'expliquem més detalls del projecte i el que va opinar el responsable IT del grup sobre la seva experiència en treballar amb Softeng.

Llegir més ...

CIOSUMMIT.jpg

Softeng exposa al CIO SUMMIT 2019 mitjançant una ponència sobre el repte de la seguretat en el camí cap a la transformació digital

Softeng va participar en un esdeveniment organitzat per IDC, la signatura d'intel·ligència de mercat, en el qual es va analitzar el paper principal del CIO per al 2020 com orquestrador i executor en el pla digital.

El nostre CEO, Carlos Colell, va participar amb la ponència "El repte d'accelerar la transformació digital, incrementant la seguretat i complint la normativa legal" en què va abordar el repte que suposa per al CIO la nova era digital. Descobreix en aquest article tots els detalls de l'esdeveniment.

Llegir més ...

NewsCongreso.jpg

Softeng present al Barcelona CYBERSECURITY Congress

Els dies 29, 30 i 31 d'octubre, Barcelona va acollir al recinte firal Gran Via de Fira de Barcelona, la segona edició de Barcelona CYBERSECURITY Congress, un esdeveniment d'àmbit internacional centrat en la ciberseguretat en què Softeng va participar de forma molt activa.

El nostre CEO, Carlos Colell i els nostres especialistes en solucions de seguretat amb Microsoft 365 i Azure van participar en diverses ponències i workshops. Descobreix tots els detalls.

Llegir més ...
 

¿Cómo podemos ayudarte?

Contacta con nosotros y descubre de qué manera podemos ayudarte en el reto que nos plantees.

Contactar ahora

 
octubre 2019