octubre 2017
 

SeguridadSofteng.png

Descobreix com la teva empresa pot estar més segura en el núvol de Microsoft

La mobilitat empresarial, l'allau de dispositius en el lloc de treball, les aplicacions Saas i el núvol han transformat el funcionament empresarial ia mesura que l'augment d'aquestes solucions i la disponibilitat de les dades creixen, també han crescut els requeriments globals de compliment, juntament amb la sofisticació dels hackers.

En aquest article ens endinsem en tota la temàtica de seguretat en el núvol i en les solucions de seguretat intel·ligent que Microsoft ens ofereix.

Llegir més ...

Office365AT_newsletter.jpg

Protegeix el correu de la teva empresa amb Office 365 Advanced Threat Protection

El correu electrònic és una de les vies preferides dels ciberdelinqüents per introduir malware en els equips a través d'arxius adjunts o enllaços a webs malicioses.

Office 365 ja proporciona a les empreses mesures de seguretat bàsiques que protegeixen el correu electrònic enfront de correu no desitjat, malware i virus coneguts. No obstant això, a mesura que els hackers llancen atacs cada vegada més sofisticats i perjudicials les empreses necessiten noves eines capaces de neutralitzar-los. Per a això, Microsoft ens ofereix Office 365 Advanced Threat Protection (ATP).

Llegir més ...

informationprotection.jpg

Protegeix la informació confidencial de la teva empresa amb Azure Information Protection

El teu departament IT treballa dur per mantenir assegurances les dades i sistemes dins de la teva empresa, però Què passa quan aquestes dades es comparteixen fora de la teva organització? , Què passa quan s'envia informació sensible de la teva empresa a través del correu electrònic? , És possible controlar-?

Azure Information Protection és la resposta i en aquest article t'expliquem com t'ajuda.

Llegir més ...

windows102.jpg

Protegeix els equips de la teva empresa amb Windows 10 E5

En aquest article anem a parlar sobre Windows 10 Enterprise E5, l'oferta més completa de Microsoft per al seu sistema operatiu que inclou totes les capacitats de seguretat de la versió E3 afegint-li una capa de seguretat avançada a través de Windows Defensar Advanced Threat Protection (ATP) , una potent eina de seguretat que ofereix protecció màxima per a la teva empresa.

Llegir més ...

eventonewsletter.jpg

16 i 22 de febrer Reserva't aquestes dates!

Els propers 16 i 22 de febrer de 2018 a Barcelona i Madrid respectivament, celebrarem una nova edició del nostre esdeveniment sobre solucions en el núvol en el qual tindràs l'oportunitat de conèixer de la mà dels especialistes cloud tant de Microsoft com de Softeng, les últimes novetats en matèria de seguretat, col·laboració moderna, mobilitat i en general, les claus per accelerar la transformació digital de la teva empresa.

Llegir més ...

InventFarma.jpg

Invent Farma aposta per Office 365 de la mà de Softeng per modernitzar i millorar la seva productivitat

El Grup Invent Farma a Espanya, és un important grup farmacèutic, format per una plantilla de més de 400 empleats que desenvolupa, produeix i comercialitza principis actius i especialitats farmacèutiques genèriques amb un alt valor afegit a través de les seves filials: Laboratoris Lesvi, Inke i Qualigen.

La companyia ha apostat per les solucions de Softeng i Microsoft Office 365 per a modernitzar la seva solució de correu amb l'Exchange Online i potenciar la col·laboració dels seus empleats   amb SharePoint Online i onedrive.

Llegir més ...
 

¿Cómo podemos ayudarte?

Contacta con nosotros y descubre de qué manera podemos ayudarte en el reto que nos plantees.

Contactar ahora

 
octubre 2017