novembre 2018
 

BrechasSeguridadNewsletter.jpg

Com dur a terme les 3 obligacions en l'àmbit de la seguretat, per poder complir amb el GDPR

En aquest article t'expliquem quins 3 obligacions tenen les empreses en l'àmbit de la seguretat per poder complir amb el GDPR. A més, et aclarim com pots protegir les teves dades i detectar les bretxes en la teva empresa així com el procediment per notificar a l'AEPD en cas que algun dia ho requereixis.

Llegir més ...

PremioNewsletter.jpg

Microsoft premia la tasca de Softeng per ajudar els clients en el seu camí cap a la transformació digital

El passat 14 de setembre, durant el Microsoft Partner Day, esdeveniment anual que reuneix els principals partners nacionals, Softeng va ser guardonada com a millor empresa del 2018 en serveis gestionats. Un premi que reconeix la nostra tasca ajudant als nostres clients en el seu camí cap al núvol mitjançant els nostres serveis i portal intel·ligent. En aquest article t'expliquem els detalls.

Llegir més ...

WindowsDefenderATP_Newsletter.jpg

La solució per a protegir, detectar i respondre als atacs més avançats: Microsoft Defensar Advanced Threat Protection

La seguretat és un dels grans reptes als quals s'enfronten les empreses, però la complexitat de la mateixa i la sofisticació dels atacs, evoluciona a passos de gegant, el que implica que poden passar mesos fins a descobrir la intrusió a la xarxa o les fuites d'informació.En aquest article t'expliquem com protegir la teva empresa i poder detectar aquests atacs de manera ràpida i automatitzada. No t'ho perdis!

Llegir més ...

CaptioNewsletter.jpg

Captio optimitza la seva infraestructura amb Microsoft Azure i Softeng

Captio és la plataforma líder en el mercat espanyol que ajuda a les empreses a gestionar les seves despeses de viatge corporatius (transports, menjars, peatges, pàrquings ...), simplificant i agilitzant tot el procés des de la captura i entrada de justificants de despesa, la seva revisió i aprovació, i la seva comptabilització en l'ERP.

La companyia va apostar per Microsoft Azure i Softeng, per optimitzar la seva infraestructura. En aquest article t'expliquem els beneficis que ha obtingut Captio i la seva opinió sobre la seva experiència en treballar amb nosaltres.

Llegir més ...

SecurityGraphNewsletter.jpg

Microsoft destaca a Softeng a nivell mundial com a empresa pionera a utilitzar Microsoft Security Graph

Microsoft ha destacat a Softeng a nivell mundial per haver estat un dels partners pioners en utilitzar la nova API de seguretat de Microsoft dins del nostre portal intel·ligent serveis cloud.

La companyia ha fet pública la disponibilitat a nivell global de la seva nova API de seguretat en un article en el qual inclou a Softeng com una de les primeres empreses a utilitzar-la.

Llegir més ...

Evento_newsletter.jpg

El gran esdeveniment anual de Microsoft i Softeng serà l'1 i 7 de març Reserva't ia una d'aquestes dates!

Els propers 1 i 7 de març de 2019 a Barcelona i Madrid respectivament, celebrarem una nova edició del nostre esdeveniment anual sobre solucions en el núvol en el qual tindràs l'oportunitat de conèixer de la mà dels especialistes cloud de Microsoft i Softeng, les últimes novetats en matèria de seguretat, col·laboració moderna, mobilitat i en general, les claus per accelerar la transformació digital de la teva empresa.

No t'ho perdis i reserva't ja la data a la teva ciutat més propera !!

Llegir més ...
 

¿Cómo podemos ayudarte?

Contacta con nosotros y descubre de qué manera podemos ayudarte en el reto que nos plantees.

Contactar ahora

 
novembre 2018