Març 2022
 

LaParadojaNewsletter.png

La paradoxa del castell de cartes i la importància de la ciberseguretat

Analitzar la paradoxa del castell de cartes en el context empresarial, pot ajudar-nos a veure com n'és de fràgil qualsevol organització enfront dels riscos subjacents en la digitalització, amb la cada vegada més sofisticació de les ciberamenaces i l'auge del treball híbrid, en el molts usuaris es connecten a l'entorn corporatiu des d'equips personals (BYOD) sense protegir.

Llegir més...

LogoViaCelere.jpg

Via Célere, construint una estratègia de seguretat Zero Trust amb l'acompanyament de Softeng

Via Célere és una companyia immobiliària especialitzada en el desenvolupament, la inversió i la gestió d'actius residencials. La companyia comptava amb unes mesures de seguretat bàsiques i tradicionals i, després de dur a terme una auditoria interna i externa de seguretat, van observar la necessitat de disposar de mesures de seguretat més avançades per detectar, prevenir i respondre a possibles incidents de ciberseguretat.

Llegir més...

DetallLaNit.jpg

Softeng lliura el premi a la CIO destacada a 'La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica'

El passat dilluns 21 de març es va celebrar la 27a edició “La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica” a Barcelona. Per part nostra, Carlos Colell, CEO de Softeng, va lliurar el premi 'Joan Clarke' que reconeix la CIO destacada, a Mercedes Buxadera, CIO per al Sud d'Europa del Grup Danone.

Llegir més...

Teams_Newsletter.jpg

T'expliquem les novetats a Microsoft Teams en el seu cinquè aniversari

Durant aquests primers mesos del 2022, Microsoft Teams, l'eina estrella de la col·laboració i la comunicació usada per la majoria d'empreses del món, ha ofert als seus clients un bon repertori de novetats que detallarem en aquest article.

Llegir més...

EA.jpg

Softeng obté l'especialització avançada: “Migració del Windows Server i SQL Server a Microsoft Azure”

A Softeng estem molt orgullosos d'haver aconseguit una nova especialització avançada de Microsoft. Un reconeixement d'alt valor únicament a l'abast dels partners de Microsoft que tenen una competència Gold Cloud Platform activa, amb un èxit contrastat en la implementació de la solució en clients i que, a més, superen una auditoria rigorosa de tercers sobre les capacitats tècniques.

Llegir més...
 

¿Cómo podemos ayudarte?

Contacta con nosotros y descubre de qué manera podemos ayudarte en el reto que nos plantees.

Contactar ahora

 
Març 2022