març 2016
 

NubeEMS.png

On són les meves dades, qui té accés i quin nivell de control hi ha sobre ells?

Cada vegada és més gran l'ús de múltiples dispositius (tant d'empresa com personals) per accedir a les aplicacions i dades corporatives. Per fer front als reptes de seguretat i gestió que això comporta és necessari poder administrar de manera eficient els dispositius als quals vols permetre accedir a les dades i aplicacions de la teva empresa.

Està la teva empresa preparada?

Llegir més ...

EMSNews.png

Com maximitzar la productivitat del teu departament d'IT

Cada vegada més empleats accedeixen a la informació sensible de les empreses (correus electrònics, documents i aplicacions) a través dels seus propis dispositius (Bring Your Own Device o BYOD).

Aquesta nova tendència, representa una amenaça significativa per a la seguretat de les dades corporatives i genera preocupacions per al departament d'IT. En aquest article et presentem la solució.

Llegir més ...

ProtegeArchivos.png

Descobreix com protegir les dades i les aplicacions de la teva empresa gràcies al núvol

Protegir la seguretat i la privacitat de les dades així com assegurar la continuïtat del negoci mantenint sempre operatius els sistemes són reptes clau en les empreses. I per ajudar a assolir-los, Microsoft ofereix una sèrie de serveis en el núvol incorporats a l'Office 365 i Azure dels que us parlarem en aquest article.

Llegir més ...

LicenciamientoOffice365.png

Soluciona els problemes de llicenciament amb Office 365

L'ús de programari il·legal té un impacte molt negatiu en les empreses ja que a més de les importants sancions legals, el programari no llicenciat exposa les companyies a fallades crítiques i pèrdues de dades a causa del risc que continguin virus. ¿Realment val la pena el risc?

En aquest article us expliquem les conseqüències i el risc de l'ús de programari no llicenciat i us oferim una solució per resoldre aquest problema!

Llegir més ...

FasttrackNewslettrer.png

Subvencions econòmiques per pujar-te a l'Office 365

FastTrack ajuda a les empreses a moure al núvol de la mà de Softeng d'una manera ràpida i molt més econòmica oferint importants subvencions, en funció del nombre de llocs adquirits.

Des de fa uns mesos Microsoft va anunciar que ampliava el suport a petites i mitjanes empreses que tinguin entre 50 i 149 empleats. Descobreix en aquest article com pots començar a estalviar amb Office 365!

Llegir més ...

Evento.jpg

Prepara't per a la nova edició del nostre esdeveniment sobre solucions en el núvol de Microsoft

Els propers 20 i 26 de maig celebrarem a Barcelona i Madrid una nova edició del nostre esdeveniment sobre com impulsar la competitivitat en les empreses gràcies al núvol. Un esdeveniment que s'ha convertit en el referent nacional per informar les empreses sobre l'evolució de les solucions en el núvol de Microsoft (Office 365 i Azure) i de la gran quantitat de novetats que Microsoft introdueix a ritme de samba :)

Llegir més ...

IMATGE1_ENTRADA% 20PRINCIPAL.jpg

El Col·legi oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona aposta per Softeng Portal Builder

El Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), aposta novament per Softeng com el seu partner de confiança, per al desenvolupament i disseny del seu nou portal corporatiu, mitjançant la nostra plataforma de productivitat en el núvol, Softeng Portal Builder.

Coneix en aquest articles els beneficis que la plataforma ofereix l'escola.

Llegir més ...
 

¿Cómo podemos ayudarte?

Contacta con nosotros y descubre de qué manera podemos ayudarte en el reto que nos plantees.

Contactar ahora

 
març 2016