maig 2019
 

TransformacionDigital.jpg

Com impulsar la transformació digital a la teva empresa mitjançant un lloc de treball modern

El lloc de treball ha experimentat grans canvis en els darrers anys i en un mercat cada vegada més exigent, adaptar-se a la nova cultura digital capacitant als teus empleats amb eines perquè puguin oferir a l'empresa tot el seu potencial i experiència és un requisit clau per garantir la competitivitat d'aquesta i una part essencial de la transformació digital.

En aquest article de expliquem en què consisteix aquesta nova cultura digital i els avantatges per a la teva empresa.

Llegir més ...

M365BusinessNewsletter.jpg

Microsoft 365 Business: Col·laboració, mobilitat i seguretat en una mateixa solució per a empreses de menys de 300 empleats

Per donar resposta a les necessitats de les empreses i augmentar la protecció de la seva informació confidencial, Microsoft ofereix una solució que proporciona les millors eines de productivitat i col·laboració moderna amb Office 365, seguretat avançada i administració de dispositius.

En aquest article de expliquem els detalls de la plataforma.

Llegir més ...

Microsoft365EnterpriseNewsletter.jpg

Microsoft 365 Enterprise: La plataforma de col·laboració segura i intel·ligent per a grans empreses

És el vaixell insígnia de l'estratègia de Microsoft per impulsar el nou lloc de treball modern, una plataforma que inclou la gamma empresarial de l'Office 365, Windows 10 i EMS, el conjunt més complet de col·laboració, anàlisi i seguretat, que aplica intel·ligència artificial al dia a dia dels treballadors per facilitar la productivitat.

En aquest article et detallem les seves característiques i edicions.

Llegir més ...

Teams_Newsletter.jpg

Va arribar el moment de moure't a Microsoft Teams

A mitjans del 2017 Microsoft va anunciar la fusió entre Skype Empresarial i Microsoft Teams amb l'objectiu de convertir gradualment a Teams en el client principal per a les "Comunicacions Intel·ligents" a l'Office 365. Com a resultat d'aquest procés de fusió, Microsoft ha començat a descontinuar els plans de Skype Empresarial i, en breu, anunciarà que ha arribat el moment de la transició final a Teams i, per tant, les empreses que no hagin fet el canvi ja tindran poc marge de maniobra.

En aquest article t'expliquem els detalls.

Llegir més ...

EventoNewsletter.jpg

Resum del nostre esdeveniment: "Com accelerar la transformació digital de la teva empresa" amb Microsoft 365 i Azure

A principis de març vam celebrar a Barcelona i Madrid una nova edició del nostre esdeveniment "Com accelerar la transformació digital de la teva empresa", aquest any centrat en totes les novetats de seguretat i compliment ia descobrir el nou lloc de treball modern amb Microsoft 365.

En aquest article t'expliquem els aspectes clau de cadascuna de les ponències.

Llegir més ...

GrefusaNewsletter.jpg

Grefusa compta amb el suport de Softeng en el seu procés de digitalització

La companyia valenciana Grefusa lidera el negoci dels snacks i aperitius a Espanya i es troba entre les primeres empreses europees del seu sector. La seva estratègia de diferenciació és la seva aposta per la innovació constant dinamitzant el mercat amb propostes noves. En línia amb la seva estratègia d'impulsar la innovació, Grefusa porta temps apostant per Office 365 per a dur a terme la seva transformació digital, confiant també en Softeng com el seu partner de confiança en el núvol.

Descobreix en aquest article el que opina el responsable IT de Grefusa sobre Softeng.

Llegir més ...
 

¿Cómo podemos ayudarte?

Contacta con nosotros y descubre de qué manera podemos ayudarte en el reto que nos plantees.

Contactar ahora

 
maig 2019