Juliol 2022
 

Softeng Azure Expert MSP Thumbnail.png

Softeng, reconeguda per Microsoft com a Azure Expert Managed Service Provider (MSP)

Estem molt orgullosos d'haver aconseguit aquest reconeixement com a Azure Expert Managed Service Provider (MSP), que ens posiciona a l'elit dels partners de Microsoft i reforça el nostre lideratge en digitalització i ciberseguretat. Dentre els milers de partners que hi ha al món, només al voltant de 100 - menys de 25 a Europa - estan acreditats com Azure Expert MSP. Des d'ara, Softeng n'és un!

Llegir més...

EDICIONESURANOPetit.jpg

Ediciones Urà potencia el treball en remot modernitzant la seva infraestructura amb Azure Virtual Desktop, juntament amb l'acompanyament de Softeng

Des de Softeng, com a especialistes en les solucions al núvol de Microsoft, acompanyem Ediciones Urano en la modernització de la seva infraestructura per permetre un accés ràpid i fiable a l'entorn corporatiu, garantir la seguretat sota els principis de Confiança Zero i comptar amb una solució escalable .

Llegir més...

LABERINT.jpg

Com sortir amb èxit del laberint de la ciberseguretat

La ciberseguretat ja és a la primera línia de prioritats de les empreses. Us compartim quatre factors que fan que la seguretat sigui tan complexa a l'hora de detectar, prevenir i respondre davant les vulnerabilitats, amenaces i atacs; i com abordar-los seguint una estratègia Zero Trust   per sortir amb èxit del laberint de la ciberseguretat.

Llegir més...

Automatització.jpg

Processos de negoci poc eficients? 5 consells pràctics per automatitzar-los amb intel·ligència artificial

El treball híbrid i les noves tecnologies han empès les empreses a accelerar la seva digitalització per adaptar-se, modernitzar-se i continuar competint al seu sector. És aquí on entra en joc l'automatització de processos de negoci que continuen essent tasques manuals i repetitives; poc eficients i costoses, sense aportar valor al negoci.

Llegir més...

IA.jpg

Proper esdeveniment digital: Com construir una plataforma analítica moderna per aprofitar tot el potencial de les dades

En aquest esdeveniment digital aprofundirem sobre els reptes de les empreses en la creació dels seus sistemes danàlisi i totes les possibilitats que ofereixen la intel·ligència artificial i machine learning en una solució de data. Tot això amb l'objectiu d'ajudar-vos a tenir una visió més àmplia de les eines disponibles de Microsoft Azure per aconseguir que un projecte de Data sigui un èxit.

Llegir més...
 

¿Cómo podemos ayudarte?

Contacta con nosotros y descubre de qué manera podemos ayudarte en el reto que nos plantees.

Contactar ahora

 
Juliol 2022