juliol 2017
 

Office365AT_newsletter.jpg

Protegeix el correu de la teva empresa amb Office 365 Advanced Threat Protection

El correu electrònic és una de les vies preferides dels ciberdelinqüents per introduir malware en els equips a través d'arxius adjunts o enllaços a webs malicioses.

Office 365 ja proporciona a les empreses mesures de seguretat bàsiques que protegeixen el correu electrònic enfront de correu no desitjat, malware i virus coneguts. No obstant això, a mesura que els hackers llancen atacs cada vegada més sofisticats i perjudicials les empreses necessiten noves eines capaces de neutralitzar-los. Per a això, Microsoft ens ofereix Office 365 Advanced Threat Protection (ATP).

Llegir més ...

FinalistaMicrosoft.jpg 1

Softeng aconsegueix ser finalista al "Millor Partner de l'any 2017" de Microsoft

Un cop més, des de Redmon, coincidint amb la fi del seu any fiscal, Microsoft ha elegit els millors partners del món d'entre, en aquesta ocasió, més de 2.800 nominacions. Des Softeng tot i que teníem moltes expectatives dipositades en la nostra nominació per guanyar el premi en la categoria de Millor partner d'Espanya, finalment la balança es va inclinar a favor d'una altra empresa.

No obstant això, tenint en compte que el guanyador és una companyia multinacional que a Espanya compta amb més de 500 empleats i que hem aconseguit ser un dels 3 finalistes escollits d'un total de 5.500 partners, considerem un èxit haver estat finalistes i estem orgullosos de que Softeng s'hagi consolidat com un reconegut especialista en transformar digitalment a les empreses utilitzant el núvol de Microsoft mitjançant Office 365 i Azure.

Llegir més ...

Colaboracion.jpg 1

T'expliquem quan utilitzar cada eina de col·laboració de l'Office 365

Office 365 t'ofereix un conjunt de solucions que s'adapta a les teves necessitats i que combina les millors eines de col·laboració moderna, reduint els desafiaments de complexitat i seguretat per als departaments de TI. No obstant això, hem de tenir en compte que cada eina té un objectiu diferent i conèixer la seva naturalesa ens permetrà vincular-les amb els objectius de la nostra empresa.

En aquest article fem un repàs de totes les eines de col·laboració per ajudar-te a triar la més adequada per les teves necessitats.

Llegir més ...

comunicacionesVoz.jpg

Com millorar les teves comunicacions gràcies al núvol

Les solucions de col·laboració, comunicació i veu han experimentat grans canvis d'un temps ençà. No fa gaire, era necessari comptar amb diferents proveïdors, que ens aportaven solucions independents i patien d'una gran virtut: la integració entre totes elles.

El caràcter multiplataforma de certes solucions i les atractives tarifes mòbils actuals afavoreixen la flexibilitat dels equips de treball i aconsegueixen la mobilitat total. En Softeng apostem per les solucions de comunicació i col·laboració basades en les tecnologies Microsoft, perquè compten amb una posició de lideratge contrastada.

Llegir més ...

Macba.png

Office 365 i Softeng impulsen la productivitat del Museu d'Art Contemporani de Barcelona

El prestigiós Museu d'art contemporani de Barcelona (MACBA), declarat museu d'interès nacional per la Generalitat de Catalunya, està dedicat a l'exposició d'obres de la segona meitat del segle XX.

El museu requeria modernitzar la seva solució de correu i incorporar noves prestacions de missatgeria instantània i videoconferència per als seus usuaris. Per tot això, van decidir adoptar la plataforma de productivitat en el núvol de Microsoft Office 365 apostant per Softeng com el seu partner de serveis en el núvol.

Llegir més ...
 

¿Cómo podemos ayudarte?

Contacta con nosotros y descubre de qué manera podemos ayudarte en el reto que nos plantees.

Contactar ahora

 
juliol 2017