juliol 2016
 

SharePointOnline.jpg 1

Com impulsar la teva productivitat amb el nou SharePoint Online

Com a part essencial de l'Office 365, el nou SharePoint Online està dissenyat per impulsar a les persones i organitzacions a descobrir, compartir i col·laborar de manera més intel·ligent i més productiva que mai des de múltiples dispositius.

Softeng, en estar dins d'un programa especial per als millors partners de Microsoft en el núvol, hem tingut accés a la versió amb totes les millores que Microsoft està incorporant a la versió pública

En aquest article t'expliquem un resum de les novetats, moltes d'elles no disponibles encara fins a finals d'aquest mateix any.

Llegir més ...

ServiciosGestionados.png

Els 5 beneficis de comptar amb serveis gestionats per Office 365 i Azure

Els constants canvis que avui dia pateixen les empreses, els impulsen a pujar al núvol de Microsoft de manera progressiva. Tanmateix, la seva implementació és només una part de l'equació.

En realitat, amb l'objectiu d'obtenir un model d'IT flexible que contribueixi veritablement a reduir costos, millorar la productivitat i guanyar en agilitat, necessitem alguna cosa més per acabar aconseguint els beneficis que promet el cloud.

En aquest article t'expliquem dels 5 beneficis que ajudaran a la teva empresa a millorar.

Llegir més ...

FiatcNews.jpg

Et presentem el vídeo del cas d'èxit de FIATC i Softeng amb Office 365

FIATC és una companyia líder en assegurances per a tots els àmbits existents de la vida tant privada com professional de les persones i que compta amb una dilatada experiència de més de 85 anys en el sector. La companyia va apostar per Softeng i les plataformes de missatgeria i comunicacions Exchange Online i Skype empresarial per migrar als seus més de 850 usuaris.

En aquest article, el director de l'Àrea TIC de l'asseguradora, exposa la seva satisfacció sobre l'experiència de treballar amb Softeng i els motius pels quals vam ser elegits.

Llegir més ...

wpc2016.png

Resum de la conferència mundial de partners de Microsoft

El passat 14 de juliol va finalitzar la conferència mundial de partners de Microsoft (WPC) celebrada aquest any a Toronto i en la qual Carlos Colell, CEO de Softeng, va participar.

Durant aquests 4 dies, al voltant de 17 mil socis de Microsoft han pogut conèixer les principals novetats de la companyia per al núvol i el seu paper en la transformació digital de les empreses.

Llegir més ...

EventoCloud.jpg

Gran èxit de la nova edició de l'esdeveniment sobre Office 365 i Azure de Microsoft i Softeng

Més de 150 persones van participar en una nova edició del nostre esdeveniment sobre com impulsar la competitivitat de les empreses gràcies al núvol celebrat aquest any a Barcelona i Madrid.   Un esdeveniment que s'ha convertit en el referent nacional per informar les empreses sobre l'evolució de les solucions en el núvol de Microsoft amb Office 365 i Azure.

Llegir més ...

PortalBuilder.png

Descobreix les novetats de Portal Builder 2016 Q2

Softeng Portal Builder és una plataforma de productivitat en el núvol (Microsoft Azure) que t'ajuda a impulsar la teva empresa a través del web, convertint-la en un lloc rendible i Com t'ajuda? Aconseguint més oportunitats obtenint un major nombre de visites al teu web sense invertir en publicitat, oferint autonomia per gestionar fàcilment l'estructura del teu lloc i incrementant la teva productivitat a permetre't actualitzar fàcilment els continguts des de la pròpia web. En aquest post t'expliquem les novetats més interessants que vénen en aquesta actualització de Portal Builder.

Llegir més ...
 

¿Cómo podemos ayudarte?

Contacta con nosotros y descubre de qué manera podemos ayudarte en el reto que nos plantees.

Contactar ahora

 
juliol 2016