Gener 2016
 

Office365News.png

Ja està disponible el pla empresarial de l'Office 365 més complet i avançat

Ja està disponible el nou pla d'Office 365   que reuneix una sèrie d'innovacions que el converteixen en el pla més potent de tota la família de l'Office 365.

En aquest article descobriràs les principals novetats que s'agrupen en 3 pilars: Completa solució integrada per a videoconferències, eines d'anàlisi i visualització de dades i seguretat avançada.

Llegir més ...

SharePoint2016.jpg

El que ve a SharePoint 2016

En el segon trimestre del 2016 podrem gaudir de la nova versió de la plataforma de col·laboració de Microsoft, SharePoint 2016 i perquè et vagis fent un idea de totes les seves millores i novetats hem preparat un resum amb les més destacades.

Llegir més ...

SkypeEmpresarial.jpg

Els teus reunions més productives gràcies a Skype empresarial i Office 365

El passat abril Microsoft llançava la plataforma de comunicació Skype Empresarial com a substituta de Lync Online. Ara la companyia ha llançat noves capacitats que converteixen la plataforma de comunicacions unificades de l'Office 365 en una solució encara més poderosa.

Llegir més ...

TopPartners.jpg

2015 un any ple d'èxits per Softeng

Aquest passat 2015 ha estat una gran any per Softeng, un any ple d'èxits que ens omplen de satisfacció i que ens consoliden com a especialistes i líders en solucions en el núvol.

Volem compartir amb vostros els èxits més destacats.

Llegir més ...

Miro.jpg 1

La cadena d'Electrodomèstics Miró aposta per Office 365 de la mà de Softeng

La cadena d'Electrodomèstics Miró líder del mercat en la venda d'electrodomèstics per a la llar i electrònica de consum, va apostar per migrar els seus més de 200 usuaris al sistema de missatgeria en el núvol l'Exchange Online. Felix Roda, director d'IT de la cadena, va manifestar seva satisfacció tant amb la plataforma com amb la solució oferta per Softeng.

Llegir més ...
 

¿Cómo podemos ayudarte?

Contacta con nosotros y descubre de qué manera podemos ayudarte en el reto que nos plantees.

Contactar ahora

 
Gener 2016