Febrer 2021: Butlletí Softeng
 

EventoNews.jpg

Què passarà aquest any amb l'esdeveniment anual de Softeng i Microsoft?

Cada any per aquestes dates, posem en marxa els motors i vam començar a treballar il·lusionats en la preparació de l'esdeveniment anual de Softeng i Microsoft. Un esdeveniment que amb el pas el temps ha anat transformant-se i evolucionant fins convertir-se en un dels esdeveniments de referència en el panorama nacional sobre solucions en el núvol de Microsoft.

Aquest any, tot i les circumstàncies, no volem ser menys i en aquest article t'expliquem com ho farem.

Llegir més ...

Teams-newsletter.jpg

Teams es converteix en l'impulsor de la transformació digital de les empreses al costat de Microsoft 365

En els últims mesos Microsoft ha accelerat l'evolució de Teams sense descans incloent moltes capacitats que permeten a les empreses oferir un lloc de treball més modern i segur per als seus empleats i integrant, gràcies a la resta de productes inclosos en Microsoft 365, possibilitats com la digitalització i automatització de processos, millorant d'aquesta manera la productivitat i eficiència de tota l'organització. En aquest article, us mostrem una foto molt resumida i actualitzada de què permet Microsoft Teams a dia d'avui, com a aperitiu de l'esdeveniment digital que us estem preparant.

Llegir més ...

ciberincidentesNewsletter.jpg

Balanç 2020 dels ciberincidentes a Espanya i projecció per al 2021

El passat 2020 ha estat l'any de l'apogeu de la ciberdelinqüència en el qual el COVID-19 ha tingut un efecte catalitzador que ha deixat a l'descobert les vulnerabilitats de la gran majoria de les empreses que no estaven preparades en termes de ciberseguretat per tenir la seva força laboral treballant en remot. En aquest escenari, la indústria de l'cibercrim ha vist una gran oportunitat i ha actuat molt durament mitjançant atacs cada vegada més sofisticats. En aquest article repassem els ciberincidentes més destacats de l'any 2020, la projecció per al 2021 i bones pràctiques.

Llegir més ...

ISO27001News.png

SOFTENG obté la certificació ISO 27001 homologant el nostre compromís i experiència en ciberseguretat

Ens complau anunciar que hem aconseguit el certificat de Sistema de gestió de seguretat de la informació ISO 27001 que garanteix la màxima qualitat i seguretat dels sistemes de la informació de Softeng, que donen suport tant a la companyia com a tots els nostres clients i que consolida la nostra cultura corporativa de ciberseguretat.

Llegir més ...

EA.jpg 1

Softeng obté l'especialització avançada de Microsoft: "Implementació de la feina en equip"

En Softeng estem entusiasmats per aquest nou reconeixement aconseguit gràcies a la demostrada capacitació tecnològica dels nostres enginyers a través de les certificacions oficials, la competència Gold de Productivitat, que és el màxim reconeixement de Microsoft com especialistes en Microsoft 365, i a l'elevat nombre de clients de mitjana i gran empresa a què Softeng ha implantat amb èxit les solucions de col·laboració en el núvol per impulsar el treball en equip.

Llegir més ...
 

¿Cómo podemos ayudarte?

Contacta con nosotros y descubre de qué manera podemos ayudarte en el reto que nos plantees.

Contactar ahora

 
Febrer 2021: Butlletí Softeng