DESEMBRE DE 2012
 

EventoCloudSofteng.png

L'esdeveniment cloud de Microsoft i Softeng inicia una nova era

En un esdeveniment amb ple absolut, Softeng va tornar a confirmar la seva posició com a especialista en cloud costat de Microsoft i ens va descobrir com la combinació d'Office 365, Azure i Portal Builder, ajuda a les empreses a reduir el cost de les seves infraestructures, incrementar la seva productivitat i millorar la capacitat d'Innovació. Aquí tens el material.
Leer más...

CloudServices.png

5 raons per moure's els servidors al núvol

Cada vegada més les empreses decideixen els servidors de migrar al núvol amb l'objectiu d'obtenir una major flexibilitat, reduir els costos operatius i eliminar d'inversió, per tant beneficiar-se dels aspectes tècnics i financers que envolta el núvol. Infrraestructura a les seves necessitats sense cap inversió. Descobrir AZURE.

Leer más...

Office365.png

Puja al núvol i descobrir l'Office 365, lliure

Amb l'Office 365 serà capaç de treballar des de qualsevol lloc, comunicar-se per videoconferència amb qui que vol, compartir el seu treball, utilitzeu el correu, calendari i contactes de tot tipus de dispositius i gaudir d'una intranet per col. laborar amb tothom a l'organització.

En 5 minuts que es pot gaudir ara de l'Office 365. Vas a perdre?

Leer más...

SEO.PNG

Consells que augmentin les visites al seu lloc web

Aquí són unes quantes puntes que són essencials per a la preparació d'una bona estratègia de posicionament i aconseguir més visites.

No us les perdeu!

Leer más...

EdicionesUrano.jpg

Ediciones Urano ja gaudeixen de la seva nova intranet del SharePoint

L'editorial Ediciones Urano inicialment per Softeng optat per dur a terme el desenvolupament de la seva Nova intranet i des de fa poques setmanes ja té l'èxit d'una eina que ràpidament s'ha convertit en la clau per al seu negoci.

SOFTENG estem orgullosos d'Ediciones Urano satisfacció amb el nostre treball. Gràcies per la vostra confiança!

Leer más...

Softeng.PNG

Softeng renova fàcilment la seva web gràcies a Portal Builder

Fa tot just uns dies renovem la nostra web amb l'objectiu d'oferir un espai més actual, destacant amb claredat el valor de les nostres 3 àrees d'especialització així com les noves solucions en el núvol que us hem preparat.

Tot ha estat possible gràcies a la nova eina de composició visual de Portal Builder, que ens ha permès canviar l'aspecte i continguts de la nostra web fàcilment així com tenir-la traduïda a l'català i anglès de forma automàtica, estalviant-nos moltes hores de treball.

Leer más...

barcelona_logo_lg.jpg

Softeng participa amb èxit al "Scrum Gathering Barcelona 2012"

L'associació internacional Scrum Alliance va convidar a Softeng per la seva experiència contrastada en enginyeria de programari. En aquest important esdeveniment de metodologies àgils que aquest any es va celebrar a Barcelona, ​​els assistents van poder descobrir consells i bones pràctiques per desenvolupar el millor programari. Aquí tens el material de la nostra ponència.

Leer más...
 

¿Cómo podemos ayudarte?

Contacta con nosotros y descubre de qué manera podemos ayudarte en el reto que nos plantees.

Contactar ahora

 
DESEMBRE DE 2012