Desembre 2021
 

Top20.jpg

Softeng reconeguda entre les 20 millors empreses de ciberseguretat d'Europa

Com a resultat d'un procés d'anàlisi i avaluació del mercat per ajudar les empreses a distingir els proveïdors més ben qualificats per a les seves necessitats, la revista Enterprise Security ha reconegut Softeng com una de les 20 millors companyies referents a ciberseguretat d'Europa. única empresa a Espanya i un dels quatre partners de Microsoft seleccionats.

Llegir més...

AVION.jpg

Volotea avança en la seva estratègia de seguretat de la mà de Softeng

La companyia ha fet un pas més en la seva estratègia de seguretat amb l'objectiu de gestionar, administrar i protegir de manera òptima els dispositius, correus electrònics i identitats dels seus empleats de la mà de Softeng, que ha ajudat Volotea, a identificar i avaluar conjuntament la situació i les necessitats de seguretat per determinar les capes d'actuació òptimes que millor s'adapten al seu entorn corporatiu.

Llegir més...

EntornoHibrido.jpg 1

La solució al desafiament del treball híbrid: El nou PC al núvol de Microsoft

Microsoft ofereix una solució al núvol que s'adapta als nous entorns de treball híbrids que es necessiten en el context actual, alhora que resol els desafiaments a què s'enfronten les empreses, el seu nom és: Windows 365 .

Windows 365 ofereix una nova forma dexperimentar Windows 10 o Windows 11, transmetent les teves aplicacions personalitzades, configuració i contingut del núvol de Microsoft a qualsevol dispositiu per poder treballar amb ell des de qualsevol lloc.

Llegir més...

pp.jpg

Millora els teus processos de negoci amb Power Platform

La Transformació Digital de les organitzacions ha deixat de ser una oportunitat i ha passat a ser una necessitat per ser més productives. Tot i això, es presenten una sèrie de reptes a què les empreses s'enfronten a l'hora d'iniciar el camí de la digitalització.

Per fer front a tots aquests reptes Microsoft ofereix Power Platform. En aquest article t'expliquem detalladament totes les solucions que componen aquesta potent plataforma.

Llegir més...

MicrosoftTeams-image (9).png

Connectant les fites del 2021 amb els reptes del demà

La ràpida acceleració de la transformació digital de les empreses que estem vivint ha posat el focus del lideratge corporatiu en la cultura i la tecnologia .

A Softeng hem avançat en aquest camí superant tres objectius estratègics per fer front als reptes actuals i del demà. A continuació, us compartim les nostres fites més destacades el 2021 i un avenç amb la mirada posada en els reptes del 2022.

Llegir més...
 

¿Cómo podemos ayudarte?

Contacta con nosotros y descubre de qué manera podemos ayudarte en el reto que nos plantees.

Contactar ahora

 
Desembre 2021