desembre 2016
 

Mediamarkt_Softeng.jpg 1

Media Markt aposta per Softeng i Microsoft Azure

La prestigiosa cadena d'electrodomèstics, informàtica i electrònica de consum, Media Markt, ha triat Azure per allotjar tot el seu negoci en línia i per això ha apostat per Softeng com a partner especialista en serveis en el núvol de Microsoft.

El pas a Azure ha suposat per a la companyia l'escalabilitat i l'alta disponibilitat que necessitaven, atorgant-los més seguretat, fiabilitat i possibilitat d'escalar àgilment per afrontar les seves exitoses campanyes.

Llegir més ...

Teams-newsletter.jpg

Teams es converteix en l'impulsor de la transformació digital de les empreses al costat de Microsoft 365

En els últims mesos Microsoft ha accelerat l'evolució de Teams sense descans incloent moltes capacitats que permeten a les empreses oferir un lloc de treball més modern i segur per als seus empleats i integrant, gràcies a la resta de productes inclosos en Microsoft 365, possibilitats com la digitalització i automatització de processos, millorant d'aquesta manera la productivitat i eficiència de tota l'organització. En aquest article, us mostrem una foto molt resumida i actualitzada de què permet Microsoft Teams a dia d'avui, com a aperitiu de l'esdeveniment digital que us estem preparant.

Llegir més ...

SeguridadAzure.jpg

Cómo proteger los datos y aplicaciones de tu empresa en la nube

Proteger la seguridad y la privacidad de los datos así como asegurar la continuidad del negocio manteniendo siempre operativos los sistemas son retos clave en las empresas.  Y para ayudar a alcanzarlos, Microsoft ofrece una serie de servicios en la nube incorporados en Office 365 y Azure de los que os hablaremos en este artículo.

Llegir més ...

EventoCloud.jpg

Arriba una nova edició de l'esdeveniment que impulsarà la competitivitat de la teva empresa

Els propers 17 i 23 de febrer tindrà lloc a Barcelona i Madrid respectivament una nova edició del nostre esdeveniment "Com impulsar la competitivitat de la teva empresa gràcies al núvol", un esdeveniment en el qual tindràs l'oportunitat de conèixer sense tecnicismes com les últimes innovacions de Microsoft en el núvol al voltant de Ofice 365 i Azure t'ajudaran a optimitzar les teves sistemes, millorar la teva productivitat i el nivell d'innovació.

Llegir més ...

FiatcNews.jpg

Et presentem el vídeo del cas d'èxit de FIATC i Softeng amb Office 365

FIATC és una companyia líder en assegurances per a tots els àmbits existents de la vida tant privada com professional de les persones i que compta amb una dilatada experiència de més de 85 anys en el sector. La companyia va apostar per Softeng i les plataformes de missatgeria i comunicacions Exchange Online i Skype empresarial per migrar als seus més de 850 usuaris.

En aquest article, el director de l'Àrea TIC de l'asseguradora, exposa la seva satisfacció sobre l'experiència de treballar amb Softeng i els motius pels quals vam ser elegits.

Llegir més ...
 

¿Cómo podemos ayudarte?

Contacta con nosotros y descubre de qué manera podemos ayudarte en el reto que nos plantees.

Contactar ahora

 
desembre 2016